Vinkefest 2023

Volleybalseizoen van start voor Atalante


Geplaatst op: 19 september 2011

Deze week zullen de sportzalen weer groen en geel kleuren tijdens de start van de volleybalcompetitie. Vier herenteams, 5 damesteams, 4 aspiranten en 5 of misschien wel 6 miniteams gaan zich sportief meten in sportzalen van Haarlem tot Amersfoort. Het eerste damesteam gesponsord door Haaxman Lichtreclame en Krijn Verbruggen & Zn gaat een grote uitdaging aan met een geheel nieuwe verdeling in de persoon van Xuee Lont die met haar 17 jaar een grote stap maakt van het jonge Dames 3 van vorig seizoen en uitgebreid de kans krijgt om te groeien in het eerste damesteam. Haaxman dames 2 werd afgelopen seizoen kampioen en is na twee jaar weer terug in de 1e klasse. Beide damesteams staan onder leiding van trainer Erik Raket die na een jaar weer terug is maar nu dan bij de dames in plaats van eerder de eerste mannen te hebben getraind. Ook het derde damesteam, gesponsord door Creavorm, speelt een klasse hoger dan afgelopen seizoen in de tweede klasse. Uiteraard gaan we van team 4 en 5 ook veel verwachten, minstens een evenaring van de respectievelijke 3de en 4de plek van vorig seizoen.

De eerste mannen equipe had afgelopen seizoen een flinke prestatie neergezet door bij hun rentree na 6 jaar terug in de promotieklasse, op een vierde plek te eindigen. Een puik staaltje en dat ondanks de wat beperkte selectie. Dit seizoen is het A-side team aangevuld met een tweetal en misschien wel drietal geroutineerde spelers van de club VCH uit Hoofddorp en uit eigen opleiding is daar nog talentvolle jonge speler Leroy Kuyper aan toegevoegd. Hoge verwachtingen dus. Ook het tweede Rabobank herenteam heeft een viertal krachtpatsers aangetrokken en met de zeer ruime selectie van elf spelers gaan ze hun plek in de tweede klasse waar maken. Beide teams staan onder leiding van Sjaak Immerzeel die vorige seizoenen de eerste dames onder zijn hoede had. Heren drie en heren vier zijn altijd goed voor een mooie pot met sportief vechten, de mannen gaan een extra uitdaging aan door een wat creatieve smalle teamindeling, dus als er nog mannen (3e-4e klasse) zijn die een van deze teams willen versterken, kom gewoon eens een paar keer meetrainen. Meer info op www.vv-atalante.nl.

De vier aspirantenteam spelen dit seizoen voor het eerst in een halfjaarlijkse competitie, in januari zullen nieuwe poule gemaakt worden. De A junioren spelen hun laatste jeugdseizoen voordat ze in de seniorencompetitie de huidige Atalante teams voorbij gaan streven, het is een mooi betrokken team dat al jaren samen speelt. Er zijn twee B aspirantenteams en 1 meisjes C team die ook enthousiast een stapje verder gaan.

De allerjongste volleyballers (van 6 tot 12 jaar) spelen gedurende het seizoen een aantal toernooien op zaterdagen en er zijn 5 en waarschijnlijk 6 teams die op de eerste toernooidag helemaal los gaan. Kortom alle sporters staan te trappelen om er weer een gezellig, fanatiek en sportief seizoen van te maken. Aanstaande vrijdag 23 september start de eerste thuisavond met: de A junioren om 19:00u, beide tweede teams om 19:30u, in de tweede ronde om 20:00u D3 dat haar première maakt in de 2de klasse en om 21:00u treden beide eerste teams aan voor een mooi begin van het volleybalseizoen in De Boei.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volleybalseizoen van start voor Atalante

Deze week zullen de sportzalen weer groen en geel kleuren tijdens de start van de volleybalcompetitie. Vier herenteams, 5 damesteams, 4 aspiranten en 5 of misschien wel 6 miniteams gaan zich sportief meten in sportzalen van Haarlem tot Amersfoort. Het eerste damesteam gesponsord door Haaxman Lichtreclame en Krijn Verbruggen & … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: