001 -Family
Nieuwjaarsconcert Viribus Unitis en Dorst

Nieuwjaarsconcert Viribus Unitis en Dorst


Geplaatst op: 5 januari 2020

Zaterdag 11 januari wordt het nieuwe jaar 2020 muzikaal ingeluid met een leuk Nieuwjaarsconcert. Het orkest van Viribus Unitis en het dweilorkest Dorst uit Mijdrecht heffen het glas en geven een concert in het clubgebouw van VU aan de Pieter Joostenlaan 1 in Wilnis. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Viribus

Ook in het nieuwe jaar laat het orkest van de Ronde Venen Viribus Unitis van zich horen.
De vereniging opgericht in 1927 heeft afgelopen November nog succesvol onder goede publieke belangstelling een trioconcert gegeven met St. Cecilia uit Heemskerk en Crescendo uit Voorthuizen.
In het komende jaar zijn er concerten rond 4 en 5 mei in Wilnis. Ook zijn er plannen om eind van het jaar op concours te gaan. Met een leuk en luchtig programma wordt het nieuwe jaar gestart met o.a. het swingende Children of Sanchez met een solo op bugel door emeke Nagtegaal.. Uit Engeland komt Pomp and Circumstance een stuk die je altijd hoort bij een Promsconcert. Eternal Vibrations, Merry go round en Fanfare and Flourishes komen ook op de lessenaar op het Nieuwjaarsconcert.
De muzikale leiding is in vertrouwde handen van dirigent Ruud Pletting.

Dorst

Muzikanten hebben de naam altijd dorst te hebben; zonder drank geen klank! Daar hebben ze bij Drumfanfare VIOS in Mijdrecht iets op gevonden; het is ook mogelijk je muzikale ‘dorst te lessen’ in het dweilorkest. Wat ooit begon als een clubje muzikanten die het leuk vonden wat extra muziek te oefenen, is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen in den lande. Dweilorkest DORST brengt met feestelijke muziek sfeer tijdens het carnaval, bij bruiloften, jubilea, (voetbal)wedstrijden, etc. Daarnaast bezoeken zij ook de diverse dweilorkestenfestivals; en niet zonder resultaat! DORST: altijd goed voor een lekkere ‘dweilpauze’.
De manager van Dweilorkest DORST is Frans Helling. Onder het genot van een glaasje bubbels kan iedere bezoeker genieten in Wilnis van deze feestelijke band.
 
Het verenigingsgebouw van Viribus Unitits aan de Pieter Joostenlaan 1 in Wilnis gaat deze avond om 19.30 uur open. Het concert begint 20.00 uur. De entree is €5,- maar u krijgt hiervoor een kopje koffie en iets lekkers en een glas bubbels om te toasten op het Nieuwjaar 2020.
We hopen U allemaal te ontmoeten op zaterdag 11 Januari.Laatst bewerkt op: 5 januari 2020 12:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwjaarsconcert Viribus Unitis en Dorst

Zaterdag 11 januari wordt het nieuwe jaar 2020 muzikaal ingeluid met een leuk Nieuwjaarsconcert. Het orkest van Viribus Unitis en het dweilorkest Dorst uit Mijdrecht heffen het glas en geven een concert in het clubgebouw van VU aan de Pieter Joostenlaan 1 in Wilnis. Aanvang van het concert is 20.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: