001 - Escaperoom aglemeen
Inschrijving PK Sport Bosdijkloop geopend

Inschrijving PK Sport Bosdijkloop geopend


Geplaatst op: 6 januari 2020

Toer Trimclub De Merel organiseert de 42e editie van dit gezellige hardloopevenement op zondag 16 februari 2020. Het lijkt nog ver weg, maar over vijf en een halve week is het zover, dan klinkt in Vinkeveen het startschot. Iedereen is van harte welkom bij deze winterse loop en kan zich nu reeds inschrijven.
 
Afstanden
De PK Sport Bosdijkloop heeft voor alle lopers een geschikte afstand. Voor de beginnende loper is er de 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen. De gevorderde lopers kunnen zich inschrijven voor de 10-kilometerloop of voor de halve marathon (deelname vanaf 16 jaar), beiden door het buitengebied van Vinkeveen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten. Ook is er een Kids Run van 1-kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar. Start en finish zijn vlakbij sporthal De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, foyer met horecafaciliteiten, tasseninname en EHBO aanwezig.
 
Inschrijven
Meedoen is eenvoudig, ga naar www.inschrijven.nl. Voorinschrijving is mogelijk tot en met 13 februari 2020. Op de dag zelf kun jij ook inschrijven in De Boei, vanaf 10.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5-kilometer 6 euro en voor de 10-kilometer en de halve marathon 8 euro. Deelname aan de 1-kilometer Kids Run is GRATIS! Meer informatie op: www.ttcdemerel.nl.


Laatst bewerkt op: 6 januari 2020 09:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving PK Sport Bosdijkloop geopend

Toer Trimclub De Merel organiseert de 42e editie van dit gezellige hardloopevenement op zondag 16 februari 2020. Het lijkt nog ver weg, maar over vijf en een halve week is het zover, dan klinkt in Vinkeveen het startschot. Iedereen is van harte welkom bij deze winterse loop en kan zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: