001 - Escaperoom aglemeen
Gezinsbalans bij Mama Lokaal Mijdrecht

Gezinsbalans bij Mama Lokaal Mijdrecht


Geplaatst op: 6 januari 2020

Vrijdagochtend 10 januari aanstaande komt Corrie Versluis van Bezzzpecial coaching bij Mama Lokaal Mijdrecht langs. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema gezinsbalans centraal zetten. We dragen handvatten aan voor fijne balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....
 
Inspiratie ochtend Gezinsbalans
Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? En welk cijfer geef je deze week? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, het naar clubjes rijden, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk? Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner? Met de huidige echtscheiding- cijfers is het geen overbodige luxe om hier af en toe bij stil te staan en aandacht te besteden aan de juiste balans in je gezin....
 
Tijdens deze inspiratie ochtend ‘Gezinsbalans’ zal deze vraag dan ook centraal staan. Je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve en gemakkelijke oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. Je zal je met veel inspiratie naar huis gaan.
 
Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke week vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Je kunt ons vinden in de Bibliotheek. Mama Lokaal Abcoude is er elke woensdagochtend van 10:00-11:30 uur en bij Mama Lokaal Mijdrecht kun je elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 10:30 uur binnenlopen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!
 
Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude en Mijdrecht. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.
 
Help je mee?
Wij zijn op zoek naar extra steun voor Mama Lokaal Mijdrecht en Abcoude. Lijkt het je leuk? Mail naar info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent en/of voor meer informatie. Ook ideeën zijn welkom!


Laatst bewerkt op: 6 januari 2020 12:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezinsbalans bij Mama Lokaal Mijdrecht

Vrijdagochtend 10 januari aanstaande komt Corrie Versluis van Bezzzpecial coaching bij Mama Lokaal Mijdrecht langs. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema gezinsbalans centraal zetten. We dragen handvatten aan voor fijne balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: