001 -Family
Vogelvrij 2020: weer een weekender

Vogelvrij 2020: weer een weekender


Geplaatst op: 10 januari 2020

Emma Heesters (LIVE) en Bizzey (FESTIVAL) eerste artiesten

Vogelvrij keert in 2020 terug met opnieuw een weekender! Na een uitverkocht weekend vol feestgeweld kon het ook niet anders. Vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli kan je het hele weekend Vogelvrij los gaan op het grootste evenement van de regio. De eerste artiest die bekend wordt gemaakt voor VOGELVRIJ LIVE op vrijdag is Emma Heesters! De eerste artiest die voor VOGELVRIJ FESTIVAL op zaterdag is vastgelegd, is de beste live-act van Nederland: Bizzey!

Het vogelnestje op zaterdag is al jaren vol en ook op vrijdagavond kon er vorig jaar geen vogeltje meer bij. Op Vogelvrij Live op vrijdag kan je weer een feestavond verwachten met de beste live-artiesten en feestmuziek van dit moment. De eerste artiest die voor de vrijdag bekend is gemaakt is niemand minder dan Emma Heesters. Zij is o.a. bekend van het programma De beste zangers en heeft met Rolf Sanchez een gouden plaat gescoord met het nummer Pa Olivadarte. Ook is zij één van Nederlands populairste Youtubers met 1,9 miljoen abonnees.

Na de succesvolle jubileum editie in 2019 gaat Vogelvrij er ook op zaterdag dit jaar keihard overheen! De aller aller vetste live-acts en dj’s van dit moment komen herres zetten! De eerste live-act die voor de zaterdag bekend is gemaakt is Bizzey! Je kent Bizzey van o.a. de tracks Hij is van mij, Traag en DRUP. Als maker van hits van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey ervoor dat de bezoekers keihard gaan!

De overige line-up wordt nog even geheim gehouden, maar er volgen nog vele verrassingen, zowel qua artiesten als op het festivalterrein bij het Fort bij Uithoorn. 

Met het bekend maken van de datum gaat ook de ticketverkoop van start. De eerste exclusieve weekender actie heeft al plaats gevonden en vanaf zaterdag 11 januari gaan de  vroegevogel tickets en reguliere tickets in de verkoop. Wil je er beide dagen bij zijn? Koop dan voordelig een weekender en ga twee dagen Vogelvrij los!

Zorg dat je zaterdag op tijd achter de digitale toonbank zit, vorig jaar waren de eerste staffels binnen twee uur uitverkocht. Na vier uitverkochte edities op rij is het 100% zeker dat de tickets dit jaar weer in recordtempo de deur uit vliegen.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en andere kanalen van Vogelvrij voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.Laatst bewerkt op: 10 januari 2020 07:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vogelvrij 2020: weer een weekender

Emma Heesters (LIVE) en Bizzey (FESTIVAL) eerste artiesten Vogelvrij keert in 2020 terug met opnieuw een weekender! Na een uitverkocht weekend vol feestgeweld kon het ook niet anders. Vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli kan je het hele weekend Vogelvrij los gaan op het grootste evenement van de regio. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: