Robbert-Jan van Duijn genomineerd als beste bestuurder

Robbert-Jan van Duijn genomineerd als beste bestuurder


Geplaatst op: 7 januari 2020

Wethouder Robbert-Jan van Duijn is genomineerd als beste bestuurder van het afgelopen jaar. Hij wordt door de organisatie van de verkiezing geprezen om zijn rol in het Schipholdossier en gezien als een bestuurder die midden in de samenleving staat en altijd aanspreekbaar is. Stemmen kan tot en met 12 januari.
 
Twee keer eerder was Van Duijn al genomineerd voor de ‘Beste Bestuurder onder de 40 jaar’. Dit jaar is hij voor het eerst genomineerd als Beste Bestuurder en bevindt hij zich onder andere in het gezelschap van Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam en Wim van de Donk, commissaris van de Koning provincie Noord-Brabant .
 
Door de gemeenteraad van Nieuwkoop is Robbert-Jan van Duijn inmiddels voorgedragen als burgemeester. Naar verwachting wordt hij op 3 februari dit jaar geïnstalleerd in zijn nieuwe functie.
 
De verkiezing tot Beste Bestuurder van 2019 wordt verzorgd door Necker van Naem, samen met Binnenlands Bestuur. Er zijn bestuurders genomineerd voor 4 categorieën: Beste Lokale Bestuurder, Beste Bestuurder van een kleine gemeente (minder dan 35.000 inwoners), Beste Bestuurder jonger dan 40 en de Best Bestuurde decentrale overheid.
 
U kunt stemmen op: https://www.bestebestuurder.nl/.   


Laatst bewerkt op: 7 januari 2020 10:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Robbert-Jan van Duijn genomineerd als beste bestuurder

Wethouder Robbert-Jan van Duijn is genomineerd als beste bestuurder van het afgelopen jaar. Hij wordt door de organisatie van de verkiezing geprezen om zijn rol in het Schipholdossier en gezien als een bestuurder die midden in de samenleving staat en altijd aanspreekbaar is. Stemmen kan tot en met 12 januari. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: