001 -Family

Hockeyers HVM tonen strijdlust


Geplaatst op: 19 september 2011

In en tegen Muiderberg hebben de hockeyers van HVM zondag laten zien dat het vernieuwde team potentie heeft, ondanks de 2-0 nederlaag.

De heren speelden pas hun tweede wedstrijd samen en moeten elkaar af en toe duidelijk nog weten te vinden. Maar hun techniek en strijdlust beloven veel voor de komende wedstrijden.

De eerste helft was voor Muiderberg. Vooral in de openingsfase was het druk voor de Mijdrechtse goal. Na tien minuten betekende een boogballetje over de keeper de 1-0 voorsprong voor Muiderberg. Ook daarna bleef HVM nog lang onder druk, met de 2-0 als gevolg. Daarna kwam Mijdrecht meer in het spel, wat onder andere resulteerde in vier strafcorners op rij, die echter geen van alle een doelpunt opleverden.

De tweede helft ging HVM sterk van start, wat meteen resulteerde in een aantal kansen. De uitstekende Muiderbergse doelman wist echter steeds een doelpunt te voorkomen. Muiderberg beperkte zich die periode tot counters, die ervoor zorgden dat de HVM-defensie steeds attent moest blijven. De laatste tien minuten ging de strijd gelijk op. Doelpunten vielen er niet meer, maar de wedstrijd bleef het aanzien alleszins waard!
Aanstaande zondag speelt HVM weer thuis, om 14:30 tegen Naarden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hockeyers HVM tonen strijdlust

In en tegen Muiderberg hebben de hockeyers van HVM zondag laten zien dat het vernieuwde team potentie heeft, ondanks de 2-0 nederlaag. De heren speelden pas hun tweede wedstrijd samen en moeten elkaar af en toe duidelijk nog weten te vinden. Maar hun techniek en strijdlust beloven veel voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: