Politieloket geopend in het raadhuis Aalsmeer

Politieloket geopend in het raadhuis Aalsmeer


Geplaatst op: 8 januari 2020

In de eerste werkweek van het nieuwe jaar opende Burgemeester Gido Oude Kotte samen met teamchef Gabriëlle Rondaij het politieloket in de Burgerzaal.
Burgemeester Oude Kotte knipte samen met teamchef Rondaij het lint door voor de ingang van het politieloket. ‘Het is fantastisch dat we nu zoveel diensten onder één dak kunnen aanbieden aan onze inwoners’ aldus de burgemeester.
Vanaf nu kunnen inwoners voor meldingen terecht in het raadhuis. Het loket van het Basisteam Aalsmeer Uithoorn is gevestigd achter in de burgerzaal en is herkenbaar aan een banner en bordje bij het loket. De openingstijden staan vermeld bij de ingang van het raadhuis.

Openingstijden: maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur woensdag van 8.00 tot 20.00. Zaterdag is het loket gesloten.


Laatst bewerkt op: 8 januari 2020 07:23

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieloket geopend in het raadhuis Aalsmeer

In de eerste werkweek van het nieuwe jaar opende Burgemeester Gido Oude Kotte samen met teamchef Gabriëlle Rondaij het politieloket in de Burgerzaal.Burgemeester Oude Kotte knipte samen met teamchef Rondaij het lint door voor de ingang van het politieloket. ‘Het is fantastisch dat we nu zoveel diensten onder één dak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: