001 - Escaperoom aglemeen
Winterwandelen tussen Hogedijk en Kromme  Mijdrecht

Winterwandelen tussen Hogedijk en Kromme Mijdrecht


Geplaatst op: 9 januari 2020

Zaterdag 18 januari organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling. Verzamelpunt: om 9:30 uur op de parkeerplaats bij de algemene begraafplaats in Wilnis.

Tijdens deze eerste wandeling van het seizoen lopen we langs de Hogedijk in Zevenhoven en de Kromme Mijdrecht. De Hogedijk is een scheiding tussen hoog en laaggelegen land. DEv Kromme Mijdrecht is een meanderende veenrivier die haar invloed in dit gebied al millennia  doet gelden. Tijdens de wandeling zullen we u daar geregeld op wijzen.

Ook in de winter is het heerlijk om buiten te zijn, te lopen, te kijken. Tijdens de IVN-Winterwandelingen lopen we wel door, we willen immers op temperatuur blijven, maar af en toe staan we stil bij de bijzonderheden van de omgeving.
De wandeling is ongeveer 9 km lang en duurt tot ongeveer 12.30 uur.
Draag stevige waterdichte wandelschoenen of laarzen en warme kleding. Neem een (warme) drank mee voor tijdens de “pauze”.

Wilt u meteen bij het startpunt beginnen of verdere informatie, dan neemt u contact op met Hans Tuinenburg, 06 18082328.
https://www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn


Laatst bewerkt op: 9 januari 2020 10:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winterwandelen tussen Hogedijk en Kromme Mijdrecht

Zaterdag 18 januari organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling. Verzamelpunt: om 9:30 uur op de parkeerplaats bij de algemene begraafplaats in Wilnis. Tijdens deze eerste wandeling van het seizoen lopen we langs de Hogedijk in Zevenhoven en de Kromme Mijdrecht. De Hogedijk is een scheiding tussen hoog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: