001 - Escaperoom aglemeen
Dubbel goud voor Dansstudio Sietske

Dubbel goud voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 12 januari 2020

Afgelopen zondag deden de demoteams van Dansstudio Sietske mee aan hun tweede wedstrijd van dit seizoen.

De 'Dss Girls' (t/m 10 jaar) en de 'Dss Ladies' (16 jaar en ouder) kwamen aan in hun prachtige trainingspak van het Kindermodehuis uit Mijdrecht en hadden er enorm veel zin in. De Dss girls kleden zich om naar hun glitter outfit. Veel tijd om zenuwachtig te zijn was er niet want ze mochten al als vierde het podium op. Er zaten nog een paar schoonheidsfoutjes maar je zag ze stralen en genieten. Helaas hebben ze geen prijs behaald maar de meiden vonden het wel heel leuk om hun dans weer op het podium te laten zien. De Dss Ladies zaten in een erg zware categorie. Hoewel de dans erg strak ging, vielen zij net naast de prijzen. Maar de teams hebben wel goede punten behaald die mee tellen in de ranking voor de landelijk finale later dit jaar.

De teams 'Shake it up' (11 en 12 jaar) en 'Jumping Stars' (13 t/m 15 jaar) begonnen de dag al goed want ze kwamen allemaal vriendinnen uit Mijdrecht tegen. Ondanks dat Juuds Dance Centre hun tegenstander is, hebben de dansers en coaches het altijd gezellig met elkaar.

Als eerste mocht 'Shake it up' richting het podium. De dansers zagen al een paar concurrenten voor zich dansen en merkten al snel dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Maar ze lieten zich niet uit het veld slaan en dansten de sterren van de hemel. Als allerlaatste mocht het team 'Jumping Stars' het podium op. Na het lange wachten waren de zenuwen niet meer te houden. Gelukkig zag je daar niks van op het podium. Zij dansten een choreografie op de muziek van Bruno Mars en genoten aan het einde van een enorm applaus van het publiek. Na lang wachten was daar de uitslag. Het team van Judith werd 2e maar wij konden de felicitaties niet afmaken want daar kwam daar het verlossende woord dat de 'Jumping stars' de eerste plaats hadden behaald! En ook 'Shake it up' mocht de gouden beker voor de eerste plaats in ontvangst nemen. De meiden zijn er trots op dat er meerdere bekers mee terug zijn gegaan naar De Ronde Venen en kunnen niet wachten op de volgende wedstrijd.

Laatst bewerkt op: 12 januari 2020 18:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dubbel goud voor Dansstudio Sietske

Afgelopen zondag deden de demoteams van Dansstudio Sietske mee aan hun tweede wedstrijd van dit seizoen. De 'Dss Girls' (t/m 10 jaar) en de 'Dss Ladies' (16 jaar en ouder) kwamen aan in hun prachtige trainingspak van het Kindermodehuis uit Mijdrecht en hadden er enorm veel zin in. De Dss … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: