001 - Escaperoom aglemeen
Inspiratie Avond Natuurbeleving Voor Ouders

Inspiratie Avond Natuurbeleving Voor Ouders


Geplaatst op: 14 januari 2020

Donderdag 30 januari aanstaande organiseert Ouders Lokaal in samenwerking met het NME een inspiratieavond voor ouders over buiten spelen en natuurbeleving voor (jonge) kinderen...

Allerlei onderzoeken wijzen uit hoe belangrijk buiten spelen en natuurervaringen opdoen zijn voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Daarom kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen om kinderen in contact te brengen met de natuur en te laten ervaren dat buiten zijn en spelen fijn is. Maar het blijkt dat er steeds minder kinderen buiten spelen. Vaak hebben ouders het te druk of ze weten niet wat ze precies buiten met hun kinderen kunnen doen. Tijdens deze inspiratieavond zal Ineke ingaan op het belang van natuur en buiten spelen. Ook komt aan de orde hoe je het beste met eventuele risico’s om kunt gaan. Er zullen verder veel praktische en leuke tips gegeven worden.

Voor deze avond is Ineke Bams uitgenodigd die jarenlange ervaring heeft met natuurbeleving en groene kinderopvang.

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding en is mogelijk dankzij een bijdrage vanuit het provinciale project ‘Groen doet goed’. Je dient je wel even van tevoren aan te melden via de website deronddevenen.ouderslokaal.nl. De inspiratieavond vindt plaats op 30 januari (van 20:00-21:30 uur) in NME-centrum De Woudreus te Wilnis.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2020 07:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspiratie Avond Natuurbeleving Voor Ouders

Donderdag 30 januari aanstaande organiseert Ouders Lokaal in samenwerking met het NME een inspiratieavond voor ouders over buiten spelen en natuurbeleving voor (jonge) kinderen... Allerlei onderzoeken wijzen uit hoe belangrijk buiten spelen en natuurervaringen opdoen zijn voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Daarom kun je er niet vroeg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: