001 - Escaperoom aglemeen
Abcoude in beeld in De Angstelborgh

Abcoude in beeld in De Angstelborgh


Geplaatst op: 13 januari 2020

Waarschijnlijk heeft niemand Abcoude en het Gein zo vaak in beeld gebracht als vinpressionist Hubrecht Duijker. Die inmiddels meer dan veertig schilderijen aan zijn dorp en het riviertje heeft gewijd. Enkele van de treffendste zijn deze maand te zien op een nieuwe expositie in ontmoetingscentrum De Angstelborgh, waaronder een zonnige Voordijk, fietsen onder de lentebloesem en het Gein in herfsttinten. Daarnaast hangen er kleurrijke werken die Hubrecht creëerde in o.a. Nieuw-Zeeland, Venetië, Zuid-Afrika en de Zwitserse Valais.
 
Op weekdagen is De Angstelborgh, waar iedereen gewoon kan binnenlopen, zowel ’s ochtends als ’s middags geopend, alsmede op zaterdagochtend en zondagmiddag. Adres Dorpszicht 22, 1391 LX Abcoude, tel. (0294) 28 48 24. Bereikbaar met buslijn 20 (halte Dr. Van Doornplein).


Laatst bewerkt op: 13 januari 2020 10:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Abcoude in beeld in De Angstelborgh

Waarschijnlijk heeft niemand Abcoude en het Gein zo vaak in beeld gebracht als vinpressionist Hubrecht Duijker. Die inmiddels meer dan veertig schilderijen aan zijn dorp en het riviertje heeft gewijd. Enkele van de treffendste zijn deze maand te zien op een nieuwe expositie in ontmoetingscentrum De Angstelborgh, waaronder een zonnige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: