001 -Family
Voorleesdagen in de Bibliotheek De Ronde Venen

Voorleesdagen in de Bibliotheek De Ronde Venen


Geplaatst op: 14 januari 2020

Samen genieten van mooie verhalen en boeken, zomaar tussendoor of op een vast moment. Voorlezen geeft een gevoel van gezelligheid en geborgenheid.
Kinderen vergroten op deze manier hun woordenschat en hun belevingswereld.
 
Voor alle kinderen vanaf 0 jaar zijn er in de Bibliotheek leuke boeken te vinden die aansluiten bij hun leeftijd en leefwereld. Van knisperboekjes, bad-boekjes en voelboeken tot prentenboeken, zoekboeken, voorleesboeken, rijmpjes, liedjes en luisterboeken.
Kom eens kijken in de Bibliotheek. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Is je kindje nog geen 2 jaar, dan krijgen jullie een vrolijk BoekStartkoffertje cadeau als je kindje lid wordt.
 
TOF Toneel speelt Suza en de mopperbui
Tijdens de Voorleesdagen speelt TOF Toneel een vrolijke peuter/kleutervoorstelling: Suza en de mopperbui. Deze Theatergroep uit Utrecht maakt jeugdvoorstellingen waarin de kinderen een inbreng hebben. Dit keer helpen ze mee om de mopperbui op te lossen. Iedereen heeft wel eens een boze bui, fijn als die weer overdrijft. Een voorstelling voor peuters en kleuters tussen 2 en 4 jaar. (Voorstelling duurt ongeveer 20 minuten).
 
Woensdag 22 januari in de Bibliotheek:
Abcoude: 11.30 uur

Woensdag 29 januari in de Bibliotheek:
Vinkeveen: 9.30 uur
Mijdrecht: 10.30
Wilnis: 11.30 uur


Iedereen is welkom, toegang is gratis, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
 
Meer informatie op onze website: www.bibliotheekavv.nl/voorleesdagen. Of neem eens een kijkje op www.nationalevoorleesdagen.nl


Laatst bewerkt op: 14 januari 2020 13:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorleesdagen in de Bibliotheek De Ronde Venen

Samen genieten van mooie verhalen en boeken, zomaar tussendoor of op een vast moment. Voorlezen geeft een gevoel van gezelligheid en geborgenheid.Kinderen vergroten op deze manier hun woordenschat en hun belevingswereld.  Voor alle kinderen vanaf 0 jaar zijn er in de Bibliotheek leuke boeken te vinden die aansluiten bij hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: