001 -Family
De dorpsraad van Wilnis, Wilnis Klopt wordt een vereniging

De dorpsraad van Wilnis, Wilnis Klopt wordt een vereniging


Geplaatst op: 13 januari 2020

Om ons nog beter te kunnen profileren en nog beter met de bewoners te kunnen reflecteren heeft Wilnis Klopt er voor gekozen om een vereniging te worden.

Bewoners kunnen allemaal lid worden en invloed uitoefenen op het werk van Wilnis Klopt. Wilnis Klopt is er voor alle inwoners van Wilnis, onafhankelijk, vrij van politieke of religieuze voorkeuren. Het gaat om algemene verbeteringen en wensen van de bewoners in Wilnis. Wilnis Klopt is geen protest of actie club, maar altijd actief in het belang van alle Wilnissers. Zo hebben we o.a. bijgedragen aan het behoud van het wandelpad langs de vaart, de aanleg van het fietspad tussen de Wilnisse Zuwe en de N211, een avond georganiseerd over de ontsluitingen in De Maricken, bijgedragen aan de aanleg van een brug tussen de van Damlaan en de spoordijk en het initiatief genomen tot collectieve aankoop van zonnepanelen in het dorp.

De overheid heeft het altijd over draagvlak: ‘Hoeveel mensen staan er achter jullie?’ Met het opzetten van de vereniging willen we met het ledenaantal dat draagvlak vergroten.

Ga naar wilnisklopt.nl om u aan te melden als lid!

Het startschot van de vereniging vindt plaats op 15 februari 2020 in de Willistee met het vieren van een winterfeest. Een mooi moment om met elkaar van gedachten te wisselen, een mooi moment om verder te gaan met waar we mee begonnen zijn: een leefbaar en sterk dorp voor iedereen!Laatst bewerkt op: 13 januari 2020 18:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De dorpsraad van Wilnis, Wilnis Klopt wordt een vereniging

Om ons nog beter te kunnen profileren en nog beter met de bewoners te kunnen reflecteren heeft Wilnis Klopt er voor gekozen om een vereniging te worden. Bewoners kunnen allemaal lid worden en invloed uitoefenen op het werk van Wilnis Klopt. Wilnis Klopt is er voor alle inwoners van Wilnis, onafhankelijk, vrij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: