001 - Escaperoom aglemeen
Team Timmerman onthult goed doel bij ‘DownTown Radio’

Team Timmerman onthult goed doel bij ‘DownTown Radio’


Geplaatst op: 14 januari 2020

Zaterdag 18 januari is er tussen 14.00 en 15.00 uur weer een uitzending van ‘DownTown Radio’. Team Timmerman komt langs met een primeur, want ze komen vertellen wat hun goede doel voor 2020 is geworden. De luisteraars kunnen horen wat ze zoal doen, horen over eerdere goede doelen waar ze zich voor ingezet hebben (zoals Dag van je Leven, Ons Tweede Thuis en de Mike Multi Foundation) en meer.

In maandelijkse programma dat wil laten zien dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij, gaan Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof ook in gesprek met Kim de Haan. Ze werkt onder andere bij de Jij & Ik Winkel en de programmamakers gaan haar in de spotlights zetten. Ze heeft ook een favoriete top 3 uitgezocht.


‘Echt Esther’: LEEF, want je doet ertoe!
Donderdag 16 januari tussen 19.00 en 20.00 uur een bijzondere herhaling van Echt Esther. Voor haar zwangerschapsverlof praatte Esther Sparnaaij met Annette Hoorn en Britta van Arman over het grote aantal jongeren met depressieve gedachten. Maar ook over de wachtlijsten die er zijn voor hulp en het project 'LEEF' van de Bewust Ondernemende Vrouwen om verschil te maken in dit probleem.
 
Schone energie bij ‘Blikopener Radio’
Vroeger wilde hij uitvinder worden en hij houdt niet van wachten: maandag 20 januari is Freerk Bisschop te gast bij Blikopener Radio. Hij is investeerder in energiestart-ups en wil afscheid nemen van fossiele energie. Hij is daarom al meer dan 30 jaar bezig met schone energie en duurzame oplossingen. Op zijn bucketlist staat het (laten) ombouwen van zijn auto tot elektrische auto. 
En vind je innovaties binnen bedrijven interessant? Luister dan even de uitzending van maandag 13 januari terug. Te gast was Marijn van Rossum. Deze student ontwierp een nieuwe, 'georganiseerde', ideation-techniek, waardoor bedrijven sneller op goede ideeën komen. "Je kunt niet van je medewerkers verwachten dat ze spontaan de hele tijd met nieuwe ideeën komen. Zeker niet op de lange termijn. Dus dan je moet het georganiseerd gaan doen, om toch nieuwe ideeën binnen te krijgen."
 
'Door de Mangel' ontvangt ICT-er Stella Calvetti
De eerste gast die het team van talkshow ‘Door de Mangel’ ontving in 2020 was Kim Veltman. Zij begeleidt kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun gezin. Daarnaast is zij coördinator bij het Jeugdfonds Cultuur. “Ik probeer elk kind de gelegenheid te geven aan een sportieve of culturele activiteit deel te nemen”, aldus Veltman, die daarnaast via de Adviesraad Sociaal Domein de Aalsmeerse bestuurders adviseert op sociaal gebied.

Aanstaande maandag ontvangen Mylène en Elbert Huijts weer een nieuwe gast. Kim heeft als 281e Aalsmeerder haar vriendin Stella Calvetti gevraagd aan te schuiven in de studio. Stella werkt in de ICT en woont en werkt al heel lang in Aalsmeer. Kim is benieuwd naar haar visie over de gemeente Aalsmeer en hoopt dat zij een tip heeft voor Aalsmeerders om het aankomend jaar iets te ondernemen of ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 20 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Stella mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.
 
‘Young Ones’ in gesprek met jongerenwerkers
Per 1 januari heeft Buurtwerk het stokje overgenomen van De Binding en Dock Aalsmeer voor jongerenwerk in Aalsmeer en Kudelstaart. Jonas en Ilse waren bij de Goodbye-Hello receptie en interviewden daar Martin Pattipeiluhu en Tessa Westerhof die afscheid namen. Woensdag 22 januari is Lizanne Eveleens bij Young Ones te gast die als jongerenwerker vanuit Buurtwerk doorgaat in Aalsmeer. Heb je een vraag voor haar, mail het dan naar youngones@radioaalsmeer.nl. Verder bij het gezellige jeugdprogramma natuurlijk leuke muziek, aandacht voor de open dagen van de middelbare scholen en veel meer.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2020 08:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Team Timmerman onthult goed doel bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag 18 januari is er tussen 14.00 en 15.00 uur weer een uitzending van ‘DownTown Radio’. Team Timmerman komt langs met een primeur, want ze komen vertellen wat hun goede doel voor 2020 is geworden. De luisteraars kunnen horen wat ze zoal doen, horen over eerdere goede doelen waar ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: