001 - Hema
Mantelzorgpas en Decemberactie tijdelijk niet te gebruiken

Mantelzorgpas en Decemberactie tijdelijk niet te gebruiken


Geplaatst op: 15 januari 2020

De Mantelzorgpas en de Decemberactie zijn tijdelijk niet te gebruiken. Dit is vanwege de systeemovergang van Betaal Lokaal BV naar GROUPCARD BV. Iedereen in het bezit van een pas heeft hierover een brief ontvangen. De overgang neemt echter meer tijd in beslag dan van tevoren bedacht. De verwachting is dat de pas binnen enkele weken weer te gebruiken is om te betalen bij lokale ondernemers in De Ronde Venen. Het besteden van de Decemberactie wordt verlengd met de periode dat de pas niet te gebruiken is geweest.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact op met De Ronde Venen Pas www.derondevenenpas.nl / service@derondevenenpas.nl / 088-5387028.    Laatst bewerkt op: 15 januari 2020 14:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgpas en Decemberactie tijdelijk niet te gebruiken

De Mantelzorgpas en de Decemberactie zijn tijdelijk niet te gebruiken. Dit is vanwege de systeemovergang van Betaal Lokaal BV naar GROUPCARD BV. Iedereen in het bezit van een pas heeft hierover een brief ontvangen. De overgang neemt echter meer tijd in beslag dan van tevoren bedacht. De verwachting is dat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: