001 - Escaperoom aglemeen
Zeilschool Vinkeveen op Belgian Boat Show

Zeilschool Vinkeveen op Belgian Boat Show


Geplaatst op: 15 januari 2020

Toerisme - Vinkeveen vaart er goed bij en Amsterdam kan het bijna niet meer aan. Op zoek naar manieren om de toerist buiten de stad te huisvesten en te vermaken, komt het dorp op 20 km van de hoofdstad in beeld. De Ronde Venen zijn nu nog een hidden treasure voor de (buitenlandse) toerist, maar daar komt verandering in!

Na in januari op de Vakantiebeurs en BOOT Düsseldorf present te zijn geweest, reist de zeilschool begin februari af naar België voor de 32e editie van de Belgian Boat Show bij Gent. Met maar liefst 3 boten in de stand -Optimist, Fusion en Maverick- en gewapend met o.a. het Recreatie Magazine, zal de zeilschool een breed scala beursbezoekers aantrekken. Vier verschillende watersporten met één boot, dat is de Maverick. Staand zeilen, staand peddelen (SUPpen), surfen en zeilen. Dat maakt het dus een bijzonder efficiënt item om te huren of aan te schaffen, want ieder lid van het gezin of vriendengroep heeft er plezier van. 

Supersnel en toch comfortabel zeilen met 1, 2 of 3 personen, dat is de Fusion. Een boot die met de zeilervaring meegroeit en bij windstilte ook als sportieve roeiboot functioneert. Voor zeilkamp, zeilles, proefvaart en aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte boten is Vinkeveen dè locatie geworden voor de Benelux en Duitsland. Zo weet de zeilschool De Ronde Venen en passant internationaal te presenteren als toeristische bestemming voor potentiële nieuwe bezoekers uit Nederland, Europa en de rest van de wereld. 

Gaat u naar de Belgian Boat Show? Kom dan gezellig een Hollands bakje koffie drinken bij stand 1316!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeilschool Vinkeveen op Belgian Boat Show

Toerisme - Vinkeveen vaart er goed bij en Amsterdam kan het bijna niet meer aan. Op zoek naar manieren om de toerist buiten de stad te huisvesten en te vermaken, komt het dorp op 20 km van de hoofdstad in beeld. De Ronde Venen zijn nu nog een hidden treasure … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: