Atlantis A2 verliest uit bij Top

Geplaatst op: 19 september 2011

Afgelopen zaterdag heeft de door Scheenaart gesponsorde Atlantis A2 met 2-9 verloren bij Top/wereldtickets in Sassenheim. Atlantis begon met in de aanval Robina , Willemijn, Niels en Matthijs en met in de verdediging Iris, Maartje, Lars en Kariem. Top begon goed en scoorde al snel de 1-0, maar via een strafworp gescoord door Willemijn werd het weer 1-1. Na een kwartier werd Robina, die op de weg terug is van een blessure, vervangen door Mandy. Atlantis maakte de vele kansen niet af en Top liep via 2 schoten uit naar 3-1. Willemijn scoorde opnieuw, nu door een doorloopbal. Een strafworp voor Top bepaalde de ruststand op 4-2.

Na rust kwam Maarten in het veld voor Willemijn. Nog steeds had Atlantis moeite om te scoren, ook al waren daar, net als in de eerste helft, genoeg kansen voor. Na het laatste fluitsignaal stond het 9-2 voor Top.

Volgende week moet de Atlantis A2 het opnieuw opnemen tegen Top, en zal dan in deze thuiswedstrijd proberen om een beter resultaat neer te zetten. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Mijdrecht om 12:30 op het complex aan de hoofdweg.

Afgelopen zaterdag heeft de door Scheenaart gesponsorde Atlantis A2 met 2-9 verloren bij Top/wereldtickets in Sassenheim. Atlantis begon met in de aanval Robina , Willemijn, Niels en Matthijs en met in de verdediging Iris, Maartje, Lars en Kariem. Top begon goed en scoorde al snel de 1-0, maar via een … Lees meer »