001 -Family
Burgemeester en wethouders op bezoek bij Wellantcollege De Groenstrook

Burgemeester en wethouders op bezoek bij Wellantcollege De Groenstrook


Geplaatst op: 20 januari 2020

Vrijdag 17 januari bracht het volledige college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan Wellantcollege de Groenstrook. Burgemeester Gido Oude Kotte en de drie wethouders gingen het gesprek aan met senior schoolleider Widjai Nakorikantodas en coördinator onderwijsondersteuning Elbert Huijts.
Onder het genot van koffie met een stuk taart gebakken door de leerlingen van de kookklas, werden onderwijskundige onderwerpen besproken, maar kwamen ook o.a. (verkeers)veiligheid en de wachtlijsten in de jeugdzorg aanbod.
Vervolgens maakte het gezelschap tijdens de middagpauze een rondje door de school, waarna ieder met een door leerlingen gemaakt bloemstukje de school weer verliet.
 
Wellantcollege de Groenstrook Aalsmeer verzorgt vmbo onderwijs op basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg niveau. Tevens zijn er een drietal themaklassen, t.w. de paardenklas, de Tec-klas (techniek) en de kookklas.

De school is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 18, 1431 KE te Aalsmeer. Telefonische informatie is te verkrijgen op telefoonnummer: 0297-384949. Bezoek ook eens de website: www.wellant.nl/vmbo


Laatst bewerkt op: 20 januari 2020 13:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en wethouders op bezoek bij Wellantcollege De Groenstrook

Vrijdag 17 januari bracht het volledige college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan Wellantcollege de Groenstrook. Burgemeester Gido Oude Kotte en de drie wethouders gingen het gesprek aan met senior schoolleider Widjai Nakorikantodas en coördinator onderwijsondersteuning Elbert Huijts.Onder het genot van koffie met een stuk taart gebakken door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: