Atlantis 2 wint tegen Fluks 3

Geplaatst op: 19 september 2011

Het door Rabobank gesponsorde team had last van afwezigen en was dan ook zeer blij met de invallers vanuit de A1. Het eerste doelpunt viel aan de kant van de Noordwijkers, maar hierna kwam Atlantis 2 goed op stoom. Met meerdere mooie diepteacties werd de score uitgebreid naar een comfortabele voorsprong van 8-3. Met een goed gevoel ging de ploeg de kleedkamer in.

Met hetzelfde goede gevoel kwamen ze ook weer de rust uit. In het begin van tweede helft werden er door beide ploegen veel fouten gemaakt, wat resulteerde in veel gescoorde strafworpen. Hierdoor kwam Atlantis bijna in het nauw, want Fluks kwam terug naar 12-8. Daarom besloten de Mijdrechtenaren er nog een paar doelpunten bij te scoren, waaronder weer een mooi dieptebal. Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 won de wedstrijd met 16-8.

Volgende week speelt Atlantis 2 uit tegen Fiks in Oegstgeest.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Fluks 3. De ploeg uit Mijdrecht wil eigenlijk meestrijden om het kampioenschap en moest daarom, na het verlies van vorige week, deze wedstrijd winnen. Met goede inzet en mooie kansen werd Fluks 3 verslagen met een eindstand van 16-8. Het … Lees meer »