001 -Family
Radio Aalsmeer live bij heropening gemeentehuis

Radio Aalsmeer live bij heropening gemeentehuis


Geplaatst op: 21 januari 2020

Het programma ‘Sem op Zaterdag’ wordt zaterdagochtend live uitgezonden vanuit het gemeentehuis. Het Aalsmeerse gemeentehuis is verbouwd en wordt zaterdagochtend heropend met een officieel momentje. Programmamaker Sem van Hest is tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig bij onder andere de toespraak van de burgemeester. Samen met mooie muziek en verschillende interviews ter plaatse, worden het bijzondere uurtjes radio. 

Jan Leliveld nog een keer in de spotlights bij ‘Echt Esther’
Een van de mooiste uitzendingen van ‘Echt Esther’ wordt donderdagavond 23 januari tussen 19.00 en 20.00 herhaald. De in augustus 2017 overleden zanger Jan Leliveld was een warm en innemend persoon en een groot artiest. De reden voor Esther Sparnaaij, die met zwangerschapsverlof is, om haar eerdere uitzending uit 2016 met hem en zijn vrouw Ans te herhalen. Hun liefde voor elkaar verwoord Jan in het interview erg mooi. Een extra eerbetoon aan de Aalsmeerse volkszanger Jan.

‘Blikopener Radio’ in gesprek met Jeroen Vonk
Betere en snellere dienstverlening voor de burger: hieraan werkt Jeroen Vonk van innovatielab Novum. Hij wil dat mensen contact met de overheid niet uit de weg gaan en daarom alles begrijpelijk, gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk maken. Overigens is Novum niet alleen bezig met diensten en producten ontwikkelen, maar ook met het overdragen van kennis van nieuwe technologieën via de Novum Academy. Maandag 27 januari is Jeroen om 18.00 uur te gast bij ‘Blikopener Radio’.
Freerk Bisschop was vorige week in de uitzending. Hij investeert in energiestart-ups. Het is zijn droom om ooit helemaal van fossiele energie af te stappen. “Iedere dag weer ga ik met een grote smile naar mijn werk, omdat ik het zo heerlijk vind om met ambitieuze mensen te werken. Die echt iets willen en alleen maar honger hebben.” De uitzending luister je terug via de website van Radio Aalsmeer.
 
'Door de Mangel' gaat op Zumba-les
Op maandag 20 januari was Stella Calvetti de 281ste Aalsmeerder of Kudelstaarter die te gast was in de talkshow ‘Door de Mangel’. De Hornmeerse is getrouwd en heeft twee kinderen: Marley en Maceo. “Mijn zoon Maceo is vernoemd naar de held van mijn man Boris: Maceo Parker. In 2018 hebben zij elkaar ook in het echt ontmoet”, bekende Calvetti. De half Française noemde zichzelf zorgzaam, geduldig en positief.

In de volgende uitzending ontvangen zus en broer Mylene en Elbert Huijts weer een nieuwe gast. Stella verwonderde zich erover dat Mariëlle Buskermolen nog nooit eerder is voorgedragen. Zij danst al 30 jaar bij Omnia. “Mariëlle zit vol met energie, creativiteit en passie voor dans. Ik volg haar Zumba-lessen en hoop van haar te horen welke toekomstplannen zij heeft”, aldus de total quality manager bij Fiqas. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 27 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Mariëlle mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.
 
Robbert-Jan van Duijn bij ‘Radio Politiek Aalsmeer’
Woensdag 29 januari is er tussen 19.00 en 20.00 uur weer een uurtje ‘Radio Politiek Aalsmeer’. Dit keer is wethouder Robbert-Jan van Duijn aanwezig. Sem van Hest en Erik Kreike gaan met de vertrekkende wethouder in gesprek over onder andere zijn tijd in Aalsmeer en kijken ook alvast met hem vooruit naar zijn burgemeesterschap in Nieuwkoop.Laatst bewerkt op: 21 januari 2020 10:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer live bij heropening gemeentehuis

Het programma ‘Sem op Zaterdag’ wordt zaterdagochtend live uitgezonden vanuit het gemeentehuis. Het Aalsmeerse gemeentehuis is verbouwd en wordt zaterdagochtend heropend met een officieel momentje. Programmamaker Sem van Hest is tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig bij onder andere de toespraak van de burgemeester. Samen met mooie muziek en verschillende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: