001 - Escaperoom aglemeen
Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten


Geplaatst op: 21 januari 2020

Wordt u dit jaar óók een van de 13 duizend collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? De jaarlijkse collecteweek van Amnesty vindt plaats van 9 tot en met 14 maart 2020. Vorig jaar waren er in Uithoorn rond de 50 vrijwilligers op pad. Amnesty Uithoorn zoekt voor de collecte van dit jaar nog vrijwilligers die willen collecteren. Het gaat om enkele straten per collectant en het kost ongeveer 2 uurtjes tijd.

Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. In 2019 gingen in heel Nederland 13.000 collectanten langs de deuren en werd ruim € 1,2 miljoen opgehaald. De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor Amnesty. Met de opbrengst van de collecte kunnen we de strijd tegen mensenrechten- schendingen voortzetten.

Word collectant 
U kunt zich aanmelden als collectant in Uithoorn bij Anja Brugman, tel: 06 24591904, e-mail abrugm@caiway.nl of via de website van Amnesty Nederland,


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Wordt u dit jaar óók een van de 13 duizend collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? De jaarlijkse collecteweek van Amnesty vindt plaats van 9 tot en met 14 maart 2020. Vorig jaar waren er in Uithoorn rond de 50 vrijwilligers op pad. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: