Vierde editie van Rick FM Quiz Night groot succes

Vierde editie van Rick FM Quiz Night groot succes


Geplaatst op: 22 januari 2020

32 teams speelden vrijdagavond 17 januari mee aan de vierde editie van de 'Rick FM Quiz Night'. Het was weer druk en gezellig in het Dorpshuis de Quakel. De teams waren weer zeer gevarieerd, familie- sportclub- en vriendenteams en ook de lokale politieke partij Gemeentebelangen Uithoorn - De Kwakel deed mee. Alle teams hadden weer zeer ludieke namen.

De Quiz bestond dit jaar weer uit 8 rondes met totaal 82 vragen. Vragen over uiteenlopende thema's, zoals; logo’s, sport, 200 jaar Uithoorn & De Kwakel, muziek, actualiteiten 2019, film & tv en videoclips, afkortingen en geschiedenis & aardrijkskunde. De teams deden goed mee en in de zaal was er regelmatig discussie en twijfel, ook werd er veel gelachen en meegezongen. De hele avond was het gezellig met drankjes en bitterballen.

Team de Amstelhoekertjes eindigde als laatste en team Oldies but Goodies kreeg de poedelprijs.

De eerste drie plaatsen van dit jaar; Nr. 3  Kwakelse Rayonhoofden, Nr.2  De Jong Ones en het team op de foto, Buitenkantje Rechts, eindigde als eerste.
Meer foto’s; https://www.facebook.com/pg/radiorickfm/photos/?tab=album&album_id=2802087483145296

De vijfde editie van deze jaarlijkse Quiz Night is vrijdag 15 januari 2021.


Laatst bewerkt op: 29 januari 2020 17:31

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vierde editie van Rick FM Quiz Night groot succes

32 teams speelden vrijdagavond 17 januari mee aan de vierde editie van de 'Rick FM Quiz Night'. Het was weer druk en gezellig in het Dorpshuis de Quakel. De teams waren weer zeer gevarieerd, familie- sportclub- en vriendenteams en ook de lokale politieke partij Gemeentebelangen Uithoorn - De Kwakel deed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: