001 -Family
Viertallen klaverjassen in Ponderosa

Viertallen klaverjassen in Ponderosa


Geplaatst op: 26 januari 2020

Buurthuis Ponderosa organiseert op 6 maart a.s. viertallen klaverjassen.

Daarbij kunt u zich als team van 4 personen inschrijven en meespelen. De deelnemers spelen onafhankelijk van elkaar, daarna worden de punten opgeteld en het team met de meeste punten wint fraaie prijzen.

Vindt u het leuk om als bedrijf, familie of kaartvrienden een avond gezellig te klaverjassen, schrijf u dan in als team. Het kost 12 euro per viertal.

Opgeven kan via e-mail, pauwclaudia@hotmail.com of telefonisch op 06-54332127. Let op : de inschrijving sluit op 16 februari a.s.

Na afloop is er ook een tombola met mooie prijzen. De zaal gaat open om 19 uur en om 20 uur starten de eerst wedstrijden. Buurthuis Ponderosa is te vinden aan de Plesmanlaan 27 in Uithoorn.


Laatst bewerkt op: 26 januari 2020 17:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Viertallen klaverjassen in Ponderosa

Buurthuis Ponderosa organiseert op 6 maart a.s. viertallen klaverjassen. Daarbij kunt u zich als team van 4 personen inschrijven en meespelen. De deelnemers spelen onafhankelijk van elkaar, daarna worden de punten opgeteld en het team met de meeste punten wint fraaie prijzen. Vindt u het leuk om als bedrijf, familie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: