001 - Escaperoom aglemeen
Voorlezen met muziek: Nog 100 nachtjes slapen

Voorlezen met muziek: Nog 100 nachtjes slapen


Geplaatst op: 27 januari 2020

Het versieren voor een feestje kan niet vroeg genoeg beginnen. Luister naar dit vrolijke verhaal over hoe Dorus niet kan wachten tot haar verjaardagsfeestje begint.

Nog honderd nachtjes slapen en dan staat de visite voor de deur. Dorus wil dat het een feestje wordt om nooit te vergeten en gaat op zoek naar hoe ze de kamer op een bijzondere manier kan versieren. Mooie gekleurde lapjes lijken haar een goed idee en die kun je met een schaar natuurlijk overal vandaan halen. Tijdens deze middag lezen we voor uit dit boek onder begeleiding van muziek, en de kinderen gaan ook zelf aan de slag met gekleurde lapjes.

Reserveer snel een plekje. Je hoeft alleen een kaartje te kopen voor je kind. Per kaartje kan één ouder/verzorger de voorstelling gratis bijwonen.

Praktische informatie:
Bibliotheek Uithoorn
Woensdag 5 februari 15:30 – 16:00 uur
Kosten: Leden € 2,50 | Niet-leden € 5,00


Laatst bewerkt op: 27 januari 2020 07:49

Bron: Ingezonden Stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorlezen met muziek: Nog 100 nachtjes slapen

Het versieren voor een feestje kan niet vroeg genoeg beginnen. Luister naar dit vrolijke verhaal over hoe Dorus niet kan wachten tot haar verjaardagsfeestje begint. Nog honderd nachtjes slapen en dan staat de visite voor de deur. Dorus wil dat het een feestje wordt om nooit te vergeten en gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: