001 - Escaperoom aglemeen
Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas

Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas


Geplaatst op: 26 januari 2020

In het bijzijn van ouders, oma’s, broertjes, zusjes hebben 6 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun diploma gehaald van de training Faalangst de baas!  De kinderen komen uit verschillende kernen van de gemeente de Ronde Venen. Ze hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen om zo sterker in hun schoenen te komen staan, meer zelfvertrouwen te krijgen en te kunnen ontspannen bij toetsen, andere prestatiemomenten en in sociale situaties. En het is ze gelukt! Tijdens de laatste les presenteerde trainster Astrid Millenaar een quiz voor ouders en kinderen en vertelden de kinderen voor de belangstellende groep aan welke tip ze het meest hadden gehad. Natuurlijk ontbrak een echt diploma niet!

Deze training werd gesubsidieerd door de gemeente De Ronde Venen en maakt deel uit van het totale aanbod aan weerbaarheidtrainingen, welke door het CJG worden gecoördineerd. In het voorjaar start een tweede trainingsgroep Faalangst de baas. Kijk voor meer informatie op www.cjgderondevenen.nl/weerbaarheidstrainingen of www.ssvk.nl


Laatst bewerkt op: 26 januari 2020 16:53

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting training Faalangst de baas

In het bijzijn van ouders, oma’s, broertjes, zusjes hebben 6 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hun diploma gehaald van de training Faalangst de baas!  De kinderen komen uit verschillende kernen van de gemeente de Ronde Venen. Ze hebben in 10 lessen hard gewerkt aan hun persoonlijke leerdoelen om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: