001 - Escaperoom aglemeen
Atalante MC1 speelt gelijk in Amstelveen

Atalante MC1 speelt gelijk in Amstelveen


Geplaatst op: 26 januari 2020

Aankomst in Amstelveen.
Dit keer zijn we niet allemaal samen gereden vanaf de Boei, dus mondjesmaat kwamen we allemaal binnen.
Tot mijn verbazing zat er al een heel support team klaar in de kantine! Super om zo je wedstrijd te beginnen. Gelukkig waren we ook allemaal op tijd!
 
Inspelen
Het inspelen was nog even spannend. We wisten niet exact waar we moesten zijn. Maar na wat heen en weer lopen konden we allemaal ons plekje vinden. Lekker dicht bij de tribune! Leuk voor de enthousiaste supporters!
De scheidsrechter liet nog even op zich wachten. Dus in overleg zijn wel verder gegaan met inslaan.
 
Eerste Set
Iedereen speelt evenveel. Dus het maakt niet uit welke set je er naast staat, maar toch er waren vrijwilligers om de eerste set bij mij te staan.
We gingen goed van start. We kwamen zelfs heel erg goed bij, maar tegen het einde van de set lieten we het helaas wat schieten. Stilstaan en kijken naar elkaar, hielp niet. We hebben deze set met 25-16 aan Amstelveen gegeven. Niet slecht, maar het kan beter!
 
Tweede set
Het liep allemaal al wat beter. Er werd meer gepraat in het veld. En aan het net begonnen we beter te springen! Top. Er zat wel een vervelende serie opslagen tussen van de tegenstander. Helaas kregen we die niet onder controle! Afijn, we gaan vooruit! 25-18 
 
Derde set
Ja ja, we gaan er voor. We zijn wakker en het lijkt erop dat we nu ook wat gelukpunten meepakken. En opeens staat het 16-20. Spannend, nog maar 5! Het publiek laat van zich horen en ja we gaan de goede kant op. Wel vragen we nog een time-out aan om even de zenuwen te kalmeren. Gewoon doorspelen en dan komen we er wel! En dat doen we. Met een tik bal maakt Renske het laatste punt! 21-25! Netjes, de eerste gewonnen set is binnen, op naar de 2e!
 
Vierde Set
Nu moet het gebeuren. De laatste 2 speelsters komen bij de coach zitten. Maar zij houden zich gelukkig niet stil!
We krijgen deze set niet cadeau, gelukkig weten we met wat motivatie iedereen op de plek te krijgen. Tisa maakt een aantal hele mooie opslagen. En die van Jack mogen er ook zijn. Dat zijn weer 6 punten erbij!
Het wordt uit eindelijk nog spannend als we 8-8 gelijk maken. Maar dan laat Atalante zien dat ze de set echt willen hebben! Durmana blockt aan het net. Jack heeft ook een aantal mooie ballen. En zelfs Renske en Rinske slaan tegen de bal! TOP. Carlijn weet een aantal lastige ballen van de grond af te houden! Zo gaan we gestaag door en winnen we de set met 17-25!
 
Goed gespeeld allemaal!Laatst bewerkt op: 26 januari 2020 19:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante MC1 speelt gelijk in Amstelveen

Aankomst in Amstelveen.Dit keer zijn we niet allemaal samen gereden vanaf de Boei, dus mondjesmaat kwamen we allemaal binnen.Tot mijn verbazing zat er al een heel support team klaar in de kantine! Super om zo je wedstrijd te beginnen. Gelukkig waren we ook allemaal op tijd! InspelenHet inspelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: