001 - Escaperoom aglemeen
GVM turnsters stralen op eerste wedstrijd

GVM turnsters stralen op eerste wedstrijd


Geplaatst op: 27 januari 2020

Afgelopen weekend werd in gymzaal de Willestee de eerste recreanten turnwedstrijd gehouden. Op deze wedstrijd turnen de meisjes in groepjes van 4 tot 6 turnsters en laten op elk onderdeel 6 elementen zien. Voor GVM’79 deden er maar liefst 5 groepjes mee, die allemaal heel hard hadden getraind de afgelopen periode. In de ochtend begon het met de jongste turnsters, die 3 toestellen deden.  Vooral op de balk deden de GVM turnsters het super en werden de oefeningen netjes afgewerkt met strakke benen en armen.  Bij de prijsuitreiking waren het GVM 3 en 4 die naar het podium mochten komen, zij werden tweede en derde en mogen met deze prestatie mee naar de finale op 28 maart!
In de middag waren er nog 2 groepjes die 4 toestellen mochten turnen en dus sprong (trampoline) erbij deden. Hier waren veel groepen die meededen en er moest dus extra hard gewerkt worden voor een podiumplaats. Op de brug liet GVM 2 zien dat ze heel sterk zijn en netjes kunnen werken! GVM 1, blonk juist weer uit op de balk met prachtige zweefstanden.  Uiteindelijk kwam GVM 1 op een prima 8ste plek en was er voor GVM 2 een zilveren medaille én een plek in de finale!
Alle turnsters van GVM’79 hebben het super goed gedaan, ondanks alle zenuwen die er vooraf waren. Iedereen heeft laten zien wat hij kan en voor iedereen is er een mooi diploma. Tijdens de lessen gaan we nu verder met de oefenstof voor de clubkampioenschappen en natuurlijk extra hard oefenen om in de finale weer zo te stralen!!


Laatst bewerkt op: 27 januari 2020 06:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM turnsters stralen op eerste wedstrijd

Afgelopen weekend werd in gymzaal de Willestee de eerste recreanten turnwedstrijd gehouden. Op deze wedstrijd turnen de meisjes in groepjes van 4 tot 6 turnsters en laten op elk onderdeel 6 elementen zien. Voor GVM’79 deden er maar liefst 5 groepjes mee, die allemaal heel hard hadden getraind de afgelopen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: