HandjeHelpen
Succesvol 40e Hertha Winterstopzaalvoetbaltoernooi

Succesvol 40e Hertha Winterstopzaalvoetbaltoernooi


Geplaatst op: 27 januari 2020

Het 40e Winterstopzaalvoetbaltoernooi (WSZVT) was weer een sportief festijn voor de jeugd van Hertha. 4 zondagen was de Boei van 9.00 tot 16.00 gevuld met voetbaltalent van de bovenste orde. Dit jaar heeft Jaco Kroon weer eens de voorkant getekend. Dat deed hij lang geleden ook al en voor dit jubileum jaar is hij weer aan het tekenen geslagen. Super bedankt hiervoor Jaco. De tekening gaat het archief in bij Maarten, hij heeft de boekjes van alle 40 jaar in tweevoud in zijn bezit. De eer van beschermheer was dit jaar aan Patrick Duikersloot, hij heeft de afgelopen jaren een grote rol gespeeld in het jeugdbestuur van Hertha.

Na 4 mooie speeldagen werd in poule 4  Bayern Munchen kampioen. In poule 3 was het sv Baggerboys (met hele sterke girls) die de trofee binnen haalde. De jongens en Lotte van Hoekvlag wonnen in poule 2 en Herthanello won bij de oudste groep. De mini’s speelden ook elke zondag met veel plezier en enthousiasme in steeds wisselende team. Dit jaar was Milano van Rheenen de trotse winnaar van de keeperstrofee, gevolgd door Lev van den Berg en Mika Stam. Alle deelnemers, coaches, organisatie, beschermheer, publiek en niet te vergeten de sponsor Albert Heijn Vinkeveen hartelijk dank voor weer een top toernooi!


Laatst bewerkt op: 27 januari 2020 11:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvol 40e Hertha Winterstopzaalvoetbaltoernooi

Het 40e Winterstopzaalvoetbaltoernooi (WSZVT) was weer een sportief festijn voor de jeugd van Hertha. 4 zondagen was de Boei van 9.00 tot 16.00 gevuld met voetbaltalent van de bovenste orde. Dit jaar heeft Jaco Kroon weer eens de voorkant getekend. Dat deed hij lang geleden ook al en voor dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: