001 - Escaperoom aglemeen
Derde editie Lichtjesloop op dag van de liefde

Derde editie Lichtjesloop op dag van de liefde


Geplaatst op: 27 januari 2020

Alle inwoners van de gemeente Uithoorn kunnen op de dag van de liefde, 14 februari, meedoen aan de derde editie van de Lichtjesloop. De Lichtjesloop is een wandeling van ongeveer drie kilometer rond het Zijdelmeer.
 
De organisatie, Uithoorn voor Elkaar, verwacht zo’n 350 deelnemers. Het is de bedoeling dat de deelnemers zichzelf zo mooi als mogelijk versieren met lichtjes. ,,Deze derde editie van de Lichtjesloop is een extra speciale. We organiseren de Lichtjesloop onder de vlag van de ‘Gemeente Uithoorn 200 jaar’ en staan dan ook stil bij de 200e verjaardag van de gemeente,” vertelt een woordvoerder van de organisatie. Mede daarom zijn er dit jaar ook interactieve videoprojecties te zien op het gemeentehuis van kunstenaar AlexP.
 
De start is om 19.00 uur. De wandelaars worden tussen 19.45 en 20.30 uur bij de finish verwacht. De wandeling wordt met alle deelnemers samen afgesloten. Dit gebeurt met de uitreiking van wie er het mooist versierd is met lichtjes. Ook wordt de winnaar van de high tea bekend gemaakt. De avond eindigt met koffie/thee/chocomelk en iets lekkers. Wethouder Ria Zijlstra opent de Lichtjesloop en loopt traditiegetrouw ook mee.
 
Meer informatie over de Lichtjesloop via www.uithoornvorelkaar.nu.


Laatst bewerkt op: 27 januari 2020 15:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Derde editie Lichtjesloop op dag van de liefde

Alle inwoners van de gemeente Uithoorn kunnen op de dag van de liefde, 14 februari, meedoen aan de derde editie van de Lichtjesloop. De Lichtjesloop is een wandeling van ongeveer drie kilometer rond het Zijdelmeer. De organisatie, Uithoorn voor Elkaar, verwacht zo’n 350 deelnemers. Het is de bedoeling dat de deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: