001 - Escaperoom aglemeen
Integrale controle op de Winkeldijk in Abcoude

Integrale controle op de Winkeldijk in Abcoude


Geplaatst op: 28 januari 2020

Op vrijdag 17 januari heeft gemeente De Ronde Venen een integrale controle uitgevoerd op een stuk grond van de Winkeldijk in Abcoude. Dit gebeurde in samenwerking met de politie, Stedin, de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Vanuit de gemeente waren de afdelingen Toezicht en Handhaving, Integrale Veiligheid en Burgerzaken betrokken.

Signalen

De actie vond plaats naar aanleiding van signalen van overtredingen op het gebied van basisregistratie personen (BRP) en milieuwetgeving. Daarnaast past de actie binnen de aanpak van ondermijnende criminaliteit, waarbij er in de komende jaren vaker integrale controles worden gedaan.

Overtredingen

Tijdens de controle zijn er overtredingen vastgesteld in het kader van milieuwetgeving en heeft de VRU een brandgevaarlijke situatie opgemerkt. Er hebben zich geen strafrechtelijke feiten voorgedaan.

Herkent u zelf signalen van ondermijnende activiteiten of strafbare feiten? Meld het bij de gemeente via ondermijning@derondevenen.nl of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (T. 0800-7000).
Laatst bewerkt op: 28 januari 2020 07:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Integrale controle op de Winkeldijk in Abcoude

Op vrijdag 17 januari heeft gemeente De Ronde Venen een integrale controle uitgevoerd op een stuk grond van de Winkeldijk in Abcoude. Dit gebeurde in samenwerking met de politie, Stedin, de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Vanuit de gemeente waren de afdelingen Toezicht en Handhaving, Integrale … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: