001 - Escaperoom aglemeen
Argon Business Club onderweg naar FC Utrecht

Argon Business Club onderweg naar FC Utrecht


Geplaatst op: 28 januari 2020

Vrijdag 24 januari hebben diverse sponsors van Argon de wedstrijd FC Utrecht – ADO bezocht. De Commissie Commerciele Zaken heeft het initiatief genomen om haar sponsors uit te nodigen voor deze wedstrijd in de eredivisie en dit business event is meer dan geslaagd te noemen.

Ca. 1,5 uur voor de wedstrijd werd de groep gastvrij ontvangen en na ook de inwendige mens genoeg aandacht te hebben besteed waren alle blikken gericht op een spectaculaire wedstrijd. Immers genoeg ontwikkelingen bij zowel FC Utrecht en bij ADO. De thuisclub trok uiteindelijk de winst naar zich toe en dit kwam de sfeer in stadion Galgenwaard zeker ten goede.

Mede gezien de goede contacten tussen Argon voorzitter Ton Goedemoed en clubeigenaar Frans van Seumeren van FC Utrecht werd de 3e helft nog een bijzondere. Frans was bereid om zijn persoonlijke nabeschouwing te delen met de sponsors en, ongetwijfeld had dit te maken met de uitslag, dit miste zijn uitwerking niet.

Al met een al een mooi event waar op terug gekeken kan worden. Mocht u ook deel willen nemen aan de diverse events neem gerust contact op met SV Argon dan wel met eerdergenoemde commissie.  Gezelligheid gegarandeerd en voor uw (zakelijk) netwerk een welkome aanvulling.


Laatst bewerkt op: 28 januari 2020 15:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon Business Club onderweg naar FC Utrecht

Vrijdag 24 januari hebben diverse sponsors van Argon de wedstrijd FC Utrecht – ADO bezocht. De Commissie Commerciele Zaken heeft het initiatief genomen om haar sponsors uit te nodigen voor deze wedstrijd in de eredivisie en dit business event is meer dan geslaagd te noemen. Ca. 1,5 uur voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: