001 - Escaperoom aglemeen
Open Dag Wellantcollege de Groenstrook

Open Dag Wellantcollege de Groenstrook


Geplaatst op: 28 januari 2020

Binnenkort staan alle leerlingen uit groep 8 weer voor een lastige keuze: naar welke voortgezet onderwijsschool ga ik? Graag helpen wij bij deze keuze. Wij zijn Wellantcollege de Groenstrook, een groene vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg in Aalsmeer.
Heb je bijvoorbeeld vragen als: Wat doe je met groen? Welke proefjes ga je uitvoeren? Welke gerechten maak je bij de kookklas? Wat doe je in de paardenklas? Of wat zijn de nieuwste techniek-snufjes? Kom dan de school verkennen tijdens de Open Dag. Stap op woensdag 5 februari de school binnen en kom ruiken, proeven, voelen en zien wat voor een leuke school de Groenstrook is. Maak kennis met onze themaklassen Paardenklas, Kookklas en Tecklas of de Carrousel (Bloem/Plant/Dier). We leiden je door de hele school, of je verkent het gebouw zelfstandig. De deuren aan de Jac. P. Thijsselaan 18 in Aalsmeer staan open van 14.00-16.30 uur en van 18.30-20.30 uur.
Wil je nog meer kennis met de school maken, geef je dan snel op voor onze laatste lesjesmiddag op woensdag 26 februari. Je volgt theorielesjes en een praktijkles, waarbij je een keuze maakt uit een van de themaklassen. Tijdens deze middag kunnen wij jou een goed beeld geven van wat ons vmbo-onderwijs inhoudt. Het aanmelden voor de lesjesmiddag kan op onze website www.wellantvmbo.nl/degroenstrook.

Voor wat betreft de inschrijving houdt onze school zich aan de afspraken binnen de Kernprocedure Amstelland en kun je je samen met je ouder(s)/verzorger(s) inschrijven op 2, 3 of 4 maart. Op onze website www.wellant.nl/vmbo is meer informatie te vinden over de school en ons onderwijs. Tot snel!

Wellantcollege de Groenstrook verzorgt vmbo onderwijs op basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg niveau (met en zonder Lwoo). Tevens zijn er een drietal themaklassen, t.w. de paardenklas, de Tec-klas (techniek) en de kookklas.

De school is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 18, 1431 KE te Aalsmeer. Telefonische informatie is te verkrijgen op telefoonnummer: 0297-384949. Bezoek ook eens de website: www.wellant.nl/vmbo


Laatst bewerkt op: 28 januari 2020 15:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag Wellantcollege de Groenstrook

Binnenkort staan alle leerlingen uit groep 8 weer voor een lastige keuze: naar welke voortgezet onderwijsschool ga ik? Graag helpen wij bij deze keuze. Wij zijn Wellantcollege de Groenstrook, een groene vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg in Aalsmeer. Heb je bijvoorbeeld vragen als: Wat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: