001 - Escaperoom aglemeen
Nieuw bij Radio Aalsmeer ‘Love Radio’

Nieuw bij Radio Aalsmeer ‘Love Radio’


Geplaatst op: 28 januari 2020

Vanaf 2 februari is Radio Aalsmeer een nieuw programma rijker op de zondagavond: ‘Love Radio’.  Tussen 21.00 en 22.00 uur zal Richard Koning iedere week dit romantische programma gaan presenteren. Met ‘Love Radio’ gaat voor de romanticus een jongensdroom in vervulling. Hij zou uren kunnen vullen met prachtige love songs, erover kunnen vertellen en de mooiste teksten kunnen voordragen. Toch is het zijn voorkeur de luisteraars van Radio Aalsmeer hun favoriete liefdesliedje als verzoeknummer te laten aanvragen, maar dan wel met hun eigen verhaal en bijzondere band met het liefdesliedje als toevoeging. Easy listening op de zondagavond, met mooie en ontroerende verhalen van de luisteraars.

Handlezen bij ‘Echt Esther’
Donderdag 30 januari om 19.00 uur wordt de uitzending van ‘Echt Esther’ met handlezeres Ira Nagel herhaald. Programmamaakster Esther Sparnaaij is met zwangerschapsverlof en grappig detail is dat Ira tijdens de uitzending deze zwangerschap had voorspeld.

Handlezen had van jongs af aan al Ira's interesse. Haar spirituele oma heeft dit bij haar aangewakkerd. Na een jarenlange zelfstudie in de Westerse en Vedische handlijnkunde heeft ze alsnog een officiële opleiding hierin afgerond. Bij een handlezing zie jij jezelf door Ira's ogen en laat ze een nieuw licht schijnen op jouw talenten en valkuilen. Je handen veranderen met jou mee, dus de regisseur van jouw leven blijf jij zelf. Ira kan nooit je toekomst beïnvloeden, maar geeft je advies in je mogelijkheden. Luister je mee?

Technologiejournalist Vivianne Bendermacher bij ‘Blikopener Radio’
Op maandag 3 februari gaan Esther en Lennart met Vivianne Bendermacher in gesprek over vrouwen in de wereld van technologie en ICT. Ze is de oprichter van Techionista, een bedrijf dat zich inzet voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe kunnen we vrouwen enthousiast maken over deze wereld? En hoe helpen we ze aan een baan in deze richting? De missie is duidelijk: de gender gap in ICT dichten. De voormalig hoofdredacteur van onder andere populairwetenschappelijk tijdschrift KIJK schuift regelmatig aan bij tv-programma’s als RTL Boulevard om te praten over tech-nieuws en spreekt op allerlei evenementen. De programmamakers willen alles weten!
Maandag 27 januari was Jeroen Vonk te gast, innovation designer bij innovatielab Novum van de Sociale Verzekeringsbank. Hoe zorgt een instantie die al meer dan een eeuw bestaat voor vernieuwing? “We kijken steeds naar de waarde van innovaties voor de burger. Bij ons zit winst niet in geld, maar in welzijn van mensen verbeteren.” Benieuwd naar het hele verhaal? Via ‘gemist’ kun je terugluisteren.

'Door de Mangel' duikt de bloemenwereld in
Afgelopen maandag ging het team van ‘Door de Mangel’ op Zumba-les met Mariëlle Buskermolen. De enthousiaste, gekke en gezellige danslerares is een opvallende verschijning in Kudelstaart. Naast de danslessen bij Omnia is zij freelance gastvrouw en geeft zij vorm aan de gezonde kantine van RKDES. “We bieden tegen elk minder gezond product een gezonde variant aan,” legde Buskermolen uit die ook haar gezin bedankte voor alle steun die zij van hen krijgt. Ook Mariëlle heeft een nieuwe gast gevonden. Maandag 3 februari a.s. ontvangen zus en broer Mylene en Elbert Huijts als 283e gast Marloes Joore. “Ik heb grote bewondering voor haar creativiteit en hoe hard zij werkt om een grote naam in de bloemenwereld te zijn.” Buskermolen wil graag weten waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 3 februari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Marloes, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.
 
Fracties om de tafel bij ‘Radio Politiek Aalsmeer’
Woensdag 5 februari is er tussen 19.00 en 20.00 uur weer ‘Radio Politiek Aalsmeer’. Programmamakers Sem van Hest en Erik Kreike hebben voor deze uitzending de verschillende Aalsmeerse fracties uitgenodigd om te gast te zijn. Een uurtje debatteren over wat de raad zoal bezighoudt deze tijd.Laatst bewerkt op: 28 januari 2020 15:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bij Radio Aalsmeer ‘Love Radio’

Vanaf 2 februari is Radio Aalsmeer een nieuw programma rijker op de zondagavond: ‘Love Radio’.  Tussen 21.00 en 22.00 uur zal Richard Koning iedere week dit romantische programma gaan presenteren. Met ‘Love Radio’ gaat voor de romanticus een jongensdroom in vervulling. Hij zou uren kunnen vullen met prachtige love songs, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: