Vinken C1 verslaat OVVO

Geplaatst op: 19 september 2011

Afgelopen zaterdag stond voor De Vinken C1 een belangrijke wedstrijd op het programma. OVVO komt op bezoek.

De Vinkenjeugd begint voortvarend, na het missen van een paar kansen is het David Leeflang, die na een schijnbeweging vrij komt en vervolgens via een afstandschot raak knalt, het is 1-0.
Binnen een halve minuut is de stand weer gelijk, door een gebrek aan concentratie in de Vinkeveense verdediging wordt het 1-1.
Maar De Vinken gaat door, ze zijn sterker dan de tegenstander, zitten er goed bovenop en spelen goed over. Al vrij snel weet het Jumboteam via Lisa van Diemen (dieptebal) en Levi Kroon (afstandsschot) de voorsprong op het scorebord te krijgen.

Dan duurt het lang. Koploper Vinken verzuimt de voorsprong verder uit te breiden. Er komen lange aanvallen met veel schoten, maar de voorsprong wordt nog niet groter. Soms gaat het te snel, soms is er geen afvang.
Vlak voor de rust weet de Vinkenjeugd dan toch nog te scoren. Eerst William Leeflang met een afstandsschot en dan Lilian Prins met een doorloopbal: 5-1

Na de rust een tegendoelpunt, opnieuw door een gebrek aan concentratie in de verdediging. Een benutte strafworp is het gevolg. Lisa van Diemen brengt op haar beurt met een afstandsschot het verschil in doelpunten weer op vier.

In het laatste deel van de wedstrijd veel gemiste doorloopballen, afstandsschoten en gemiste kansjes. Maar vijf minuten voor het einde is het dan toch William Leeflang, die na een goede en snelle aanval de eindstand bepaalt op 7-3. Een keurige overwinning. De Vinken C1 heeft een hele goede wedstrijd gespeeld. Met iets meer scherpte konden wellicht nog veel meer doelpunten worden gescoord. Die bewaren de enthousiaste Vinkevenertjes dan maar voor de volgende keer.

Afgelopen zaterdag stond voor De Vinken C1 een belangrijke wedstrijd op het programma. OVVO komt op bezoek. De Vinkenjeugd begint voortvarend, na het missen van een paar kansen is het David Leeflang, die na een schijnbeweging vrij komt en vervolgens via een afstandschot raak knalt, het is 1-0.Binnen een halve … Lees meer »