001 -Family
CSW Heren 1 op trainingsweekend

CSW Heren 1 op trainingsweekend


Geplaatst op: 28 januari 2020

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft is het vlaggenschip van onze vereniging op trainingsweekend geweest. CSW heren 1 inclusief alle stafleden hebben een zeer geslaagd weekend achter de rug in het (vaak) zonovergoten Barcelona.

Het weekend stond in het teken van teambuilding en voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Na aankomst in het zeer centraal gelegen hostel op donderdagochtend volgde een lunch verzorgd door enkele spelers van het eerste elftal. Na even wat ontspanning konden de heren aan de bak. Na een wandel van ruim 25 minuten naar het trainingsveld, is er bijna twee uur intensief getraind.

De trainingslocatie was wel even wat anders dan aan de bekende dijk. Op de locatie van het oude olympisch dorp werd er getraind met een fantastisch uitzicht over de stad Barcelona.

Het avondprogramma was gevuld met een door de staf verzorgd diner (pizza…) en een voetbalquiz georganiseerd door Erik. Na vijf rondes van spanning waren uiteindelijk Justin Both en Oscar de winnaars van de Quiz.

Op vrijdag moest de selectie al weer vroeg uit de veren, want om 8.30 stond het ontbijt klaar. Na een goed sportontbijt kon de wandelpas richting het trainingsveld weer worden ingezet. Dit maal liet de Spaanse zon ons in de steek en kregen we een Hollandse bui over ons heen.

Wederom werd er hard getraind door de selectie. Na bijna twee uur was de vermoeidheid bij sommige spelers onvermijdelijk. Gelukkig was dan ook de middag en avond vrij gepland en konden een ieder zijn gang gaan.
De zaterdag stond in het teken van ontspanning en teambuilding. We zijn door de prachtige stad geleid middels een fietstour georganiseerd in twee groepen. We hebben onder meer kunnen genieten van Placa Catalunya, Las Ramblas en Playa de la Barceloneta.

Het zeer geslaagde weekend is afgesloten met een diner met de gehele groep. Op zondagmiddag wachtte ons de terugvlucht naar Amsterdam.
Deze mogelijkheid voor CSW Heren 1 is ons mede geboden door een aantal sponsoren wie wij graag willen bedanken. Daarom danken wij Match Online, Bistrobar ’t Leeuwtje, Progressive Recruitment en Schildersbedrijf Van Zuylen BV.


Laatst bewerkt op: 28 januari 2020 16:27

Bron: Ingezonen stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW Heren 1 op trainingsweekend

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft is het vlaggenschip van onze vereniging op trainingsweekend geweest. CSW heren 1 inclusief alle stafleden hebben een zeer geslaagd weekend achter de rug in het (vaak) zonovergoten Barcelona. Het weekend stond in het teken van teambuilding en voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Na aankomst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: