001 - Escaperoom aglemeen
Eerste designwoningen in de meest bijzondere straat van Aalsmeer zijn opgeleverd

Eerste designwoningen in de meest bijzondere straat van Aalsmeer zijn opgeleverd


Geplaatst op: 29 januari 2020

Afgelopen vrijdag was een feestelijke dag voor de eerste bewoners van het nieuwbouwproject Garden Village in de wijk Polderzoom, Aalsmeer. Zij kregen als eerste de sleutel van hun onder architectuur ontworpen designhuizen aan de Charles Gabrijweg. Deze nieuwe straat bestaat uit 24 unieke huizen die samen een opvallend straatbeeld in Aalsmeer vormen.
 
De Charles Gabrijweg is een spraakmakende straat met individuele architectuur. De bewoners van de 24 huizen hebben hun unieke designhuis gekozen uit de woningbibliotheek van WeBuildHomes. WeBuildHomes uit Haarlem is een vernieuwend woonconcept waarbij de kopers zelf de uitstraling, omvang en indeling van hun droomhuis kunnen kiezen uit een online woningbibliotheek. Alle woningen in de bibliotheek zijn ontworpen door gerenommeerde Nederlandse architecten met een verfrissende kijk op wonen zoals Architekten CIE, Luud van Ginneken en Henk Korteweg.  Zo kiest elke toekomstige huizenbezitter een unieke woning die aansluit bij zijn smaak, wensen en budget.
De huizen in Aalsmeer zijn met zorg gebouwd door Boer Bouw die bekend staat om kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Eind maart worden de laatste woningen opgeleverd. Een moment om bij stil te staan aldus WeBuildHomes. Er wordt een feestelijk samenzijn georganiseerd voor alle bewoners en relaties. Wethouder Van Rijn zal ook aanwezig zijn om de nieuwe bewoners welkom te heten.Laatst bewerkt op: 29 januari 2020 01:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste designwoningen in de meest bijzondere straat van Aalsmeer zijn opgeleverd

Afgelopen vrijdag was een feestelijke dag voor de eerste bewoners van het nieuwbouwproject Garden Village in de wijk Polderzoom, Aalsmeer. Zij kregen als eerste de sleutel van hun onder architectuur ontworpen designhuizen aan de Charles Gabrijweg. Deze nieuwe straat bestaat uit 24 unieke huizen die samen een opvallend straatbeeld in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: