001 - Escaperoom aglemeen
Start bouw 125 woningen de Maricken fase IV

Start bouw 125 woningen de Maricken fase IV


Geplaatst op: 28 januari 2020

Op 27 januari 2020 heeft wethouder Rein Kroon, in bijzijn van de kopers, de symbolische eerste paal geslagen van het project de Maricken fase IV. Dit was de feestelijke start van de bouw van 104 koopwoningen en 21 huurwoningen.
 
In het najaar van 2019 had dit project nog te maken met de landelijke stikstofdiscussie. Door een goede samenwerking tussen de provincie Utrecht en de gemeente De Ronde Venen is deze hobbel genomen. Des te meer reden voor alle betrokken partijen om de start van de bouw te vieren!
De woningen worden naar verwachting in het voorjaar van 2021 opgeleverd. Er zijn nog enkele mooie eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen te koop.
 
Oplevering ‘Heeren van Wilnis’
Parallel aan de start van deze woningen start verderop in de wijk de oplevering van ‘de Heeren van Wilnis’, twee appartementengebouwen met in totaal 49 appartementen. De wijk biedt in totaal ruimte aan circa 500 woningen en is momenteel volop aan in aanbouw. Er zijn inmiddels 282 woningen opgeleverd.  
 
Meer informatie over het project kunt u vinden op www.demaricken.nlLaatst bewerkt op: 28 januari 2020 15:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start bouw 125 woningen de Maricken fase IV

Op 27 januari 2020 heeft wethouder Rein Kroon, in bijzijn van de kopers, de symbolische eerste paal geslagen van het project de Maricken fase IV. Dit was de feestelijke start van de bouw van 104 koopwoningen en 21 huurwoningen.  In het najaar van 2019 had dit project nog te maken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: