001 - Escaperoom aglemeen
Soos de Cirkel iets voor jou?

Soos de Cirkel iets voor jou?


Geplaatst op: 29 januari 2020

Iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur wordt er een gezellige avond georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 60 leden van Soos De Cirkel ondernemen onder begeleiding van een tiental vrijwilligers diverse activiteiten. Je kunt op zo’n avond darten, tafelvoetbalspelen, sjoelen, kaarten, muziek maken of creatief bezig zijn. Je kunt ook gewoon gezellig komen kletsen. Niets is verplicht!
 
Naast deze activiteiten is er om de twee jaar de Playbackshow. De leden van de Soos schitteren dan in ongeveer 16 optredens in een zaal zit vol met ongeveer 500 enthousiaste toeschouwers!
Soos De Cirkel bestaat al meer dan 30 jaar en komt samen in het gebouw Dagbesteding aan de Windmolen 75 in Mijdrecht.
 
Er is weer plaats voor nieuwe leden. Ben je ouder dan 15 jaar dan is dit je kans en kom eens een keer geheel vrijblijvend kijken.
 
Voor meer info: www.soosdecirkel.nl of neem dan even contact op met Angela van Adrichem, de coördinatrice van de Soos. Tel: 06-23937815 of email: adrichem74@kpnmail.nl


Laatst bewerkt op: 29 januari 2020 11:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Soos de Cirkel iets voor jou?

Iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur wordt er een gezellige avond georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 60 leden van Soos De Cirkel ondernemen onder begeleiding van een tiental vrijwilligers diverse activiteiten. Je kunt op zo’n avond darten, tafelvoetbalspelen, sjoelen, kaarten, muziek maken of creatief bezig zijn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: