001 - Escaperoom aglemeen
Start verkoop Allure aan de Amstel

Start verkoop Allure aan de Amstel


Geplaatst op: 29 januari 2020

Graag nodigen wij je uit voor de informatieavond van nieuwbouwplan Allure aan de Amstel fase 1. Je bent op 5 februari van harte welkom in de Thamerkerk (Amsteldijk Noord 1 in Uithoorn) tussen 17.30 en 20.00 uur. Deze 1e fase van Allure aan de Amstel bestaat uit 12 tweekamerbenedenwoningen met een eigen tuin, 12 tweekamerbovenwoningen/maisonnettes met een zonnig balkon en 31 comfortabele eengezinswoningen. De architectuur is een fijne mix van modern en de jaren ’30-stijl met als kenmerken horizontale belijningen, repeterende ramen en zijerkers. Dit resulteert in een frisse, eigentijdse uitstraling.

Tijdens de informatieavond wordt het woningaanbod van fase 1 gepresenteerd middels het tonen van de plattegronden en impressies. Op dat moment is ook de verkoopdocumentatie met bijbehorende prijslijst en de toewijzingsvoorwaarden beschikbaar. De makelaars van EKZ en Koop Lenstra staan je tijdens de manifestatie graag te woord over alle wetenswaardigheden van dit mooie project.

Inschrijving
Na de start verkoop is het mogelijk om in te schrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Inschrijven kan tot maandag 17 februari 12:00 uur via het daarvoor bestemde inschrijfformulier. Na de sluiting van de inschrijving zal de toewijzing via loting plaatsvinden.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 5 februari naar de Thamerkerk te komen dan is het mogelijk om vanaf 6 februari de documentatie digitaal te bekijken op www.allureaandeamstel.nl. Natuurlijk kun je de informatie vanaf dat moment ook ophalen bij EKZ | Makelaars aan de Wiegerbruinlaan 39 of Koop Lenstra Makelaars op het Amstelplein 6-12 in Uithoorn.


Laatst bewerkt op: 29 januari 2020 09:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start verkoop Allure aan de Amstel

Graag nodigen wij je uit voor de informatieavond van nieuwbouwplan Allure aan de Amstel fase 1. Je bent op 5 februari van harte welkom in de Thamerkerk (Amsteldijk Noord 1 in Uithoorn) tussen 17.30 en 20.00 uur. Deze 1e fase van Allure aan de Amstel bestaat uit 12 tweekamerbenedenwoningen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: