Triade Aalsmeer staakt op eigen manier

Triade Aalsmeer staakt op eigen manier


Geplaatst op: 29 januari 2020

Ik wil een LEERKRACHT voor de klas, daarom deze tas.

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn de deuren van Triade als elke dag gewoon geopend. Het team heeft besloten deze dagen niet te staken. We willen graag op onze eigen wijze aandacht besteden aan de problemen in het onderwijs.

Met dank aan Merel Mur van ‘onze studio’ en ouder van groep 6 hebben we een speciale stakingstas ontworpen, met de veelzeggende tekst ‘ik wil een leerkracht voor de klas, daarom deze tas’. Deze duurzame, katoenen tassen worden op donderdag 30 en vrijdag 31 januari verkocht aan een ieder die het belang voor aandacht aan de problemen in het onderwijs met ons deelt. Een ludieke, positieve en passende actie die bovendien prachtig aansluit bij het schoolbrede thema ‘groen moet je doen’.

Uiteraard wordt er ook een exemplaar naar Minister Slob gestuurd, zodat het niet alleen in de winkelstraten van Aalsmeer, maar ook in het centrum van Den Haag zichtbaar is dat we ons ernstige zorgen maken.

Staat u achter ons èn heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan?
We zien u graag op 30 en 31 januari verschijnen in onze tassenwinkel!Laatst bewerkt op: 29 januari 2020 16:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Triade Aalsmeer staakt op eigen manier

Ik wil een LEERKRACHT voor de klas, daarom deze tas. Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn de deuren van Triade als elke dag gewoon geopend. Het team heeft besloten deze dagen niet te staken. We willen graag op onze eigen wijze aandacht besteden aan de problemen in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: