001 -Family
Open Ochtenden Jozefschool Vinkeveen

Open Ochtenden Jozefschool Vinkeveen


Geplaatst op: 31 januari 2020

Bent u zich aan het oriënteren naar welke basisschool uw kindje straks gaat? Kom binnen kijken op de Open Ochtend bij Jozefschool Vinkeveen! Directeur Paulien geeft informatie, leerlingen van groep 8 verzorgen een rondleiding en zij vertellen hoe zij de school beleven. Kom in contact met andere ouders en proef de sfeer.

De Open Ochtend is van 9:00u. tot 12u. op de volgende data: 5 en 19 februari, 11 en 18 maart, 8 en 22 april, 13 en 27 mei, 17 juni en 8 juli.

De Sint Jozefschool is een Vreedzame School. Leerlingen trainen hun sociale competentie en oefenen in democratisch burgerschap. Het schoolgebouw is recentelijk geheel verbouwd. Het is een licht en modern onderkomen waarin op een goede manier lesgegeven kan worden. Er zijn ruime leslokalen, een speelzaal, een ruimte voor remedial teaching, een ruimte voor de Intern Begeleider en een mooie nieuwe open ruimte waar leerlingen zelfstandig aan opdrachten kunnen werken. Bovendien is er een goed gevulde bibliotheek met boeken voor alle klassen.

Meer info? Kijk op de website www.jozefschoolvinkeveen.nl - op de Facebookpagina Jozefschool Vinkeveen - of kom langs op de Open Ochtend!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Ochtenden Jozefschool Vinkeveen

Bent u zich aan het oriënteren naar welke basisschool uw kindje straks gaat? Kom binnen kijken op de Open Ochtend bij Jozefschool Vinkeveen! Directeur Paulien geeft informatie, leerlingen van groep 8 verzorgen een rondleiding en zij vertellen hoe zij de school beleven. Kom in contact met andere ouders en proef … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: