Vinken A1 wint gemakkelijk van Huizen A1


Geplaatst op: 19 september 2011

Het is 17 september en voor het door Makelaardij Witte gesponsorde A1-team van De Vinken staat de wedstrijd tegen Huizen A1 op het programma. Op papier moet de A1 deze ploeg wel aankunnen, aangezien Huizen op de gedeelde laatste plaats staat en De Vinken bovenaan.

De Vinken begon de wedstrijd met in de aanval Mark de Haan, Johan Huizinga, Annick Stokhof en Eva Hemelaar. In de verdediging stonden Pascal Hoogeboom, Jelle Mul, Nelly Huizinga en Nicky Kroon. Reserves waren Emese Kroon uit het eigen team en uit de A2 Melvin Pauw en Daniëlle Gijsen.

Al vrij snel na het eerste fluitsignaal werden de Vinkeveners met de neus op de feiten gedrukt: Huizen speelde voor de winst en ze openden de score met een schot. Gelukkig wist De Vinken deze stand al snel recht te trekken via een vrije bal van Annick. Na dit eerste doelpunt begon de Vinkenjeugd lekker in de wedstrijd te komen. De A1 wist we uit te lopen naar 1-6 via een afstandschot van Pascal, een vrije bal van Jelle, een strafworp van Mark, een doorloopbal van Mark en nog een doorloopbal van Jelle. Na deze doelpunten kon ook Huizen weer een puntje inlopen naar 2-6, via een mooi afgeronde doorloopbal. Voor het rustsignaal wist De Vinken nog driemaal te scoren via Mark (2x) en Nicky. Huizen kon op slag van rust nog een puntje maken, wat zorgde voor een ruststand van 3-9

In de rust vertelde coach Ellen Stokhof, dat er meer moest worden geschoten. Daarnaast gewoon lekker door blijven spelen. Dit tweede aandachtspunt lukte wel. Vinkeveen had mooie lange aanvallen, maar de binnenkant van de mand kon niet worden gevonden.
Gelukkig wist Annick na verloop van tijd de score toch te openen met een schot. Dit doelpunt gaf weer wat zelfvertrouwen en de Witte blauwwitten liepen uit naar 3-14, via scores van Annick, Nicky en Jelle. Huizen kon de stand nog iets veranderen via een doorloopbal, hetgeen de eindstand op 4-14 bracht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken A1 wint gemakkelijk van Huizen A1

Het is 17 september en voor het door Makelaardij Witte gesponsorde A1-team van De Vinken staat de wedstrijd tegen Huizen A1 op het programma. Op papier moet de A1 deze ploeg wel aankunnen, aangezien Huizen op de gedeelde laatste plaats staat en De Vinken bovenaan. De Vinken begon de wedstrijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: