001 - Escaperoom aglemeen
Kerkwandeltocht Human Aid Now

Kerkwandeltocht Human Aid Now


Geplaatst op: 31 januari 2020

Vier kerken in Mijdrecht en Wilnis organiseerden de zondag voor Kerst een wandeling om geld in te zamelen voor Human Aid Now, een kleine goededoelen stichting met de basis in De Ronde Venen, die in 2016 is opgericht om vluchtelingen te helpen die in Noord-Griekenland worden opgevangen. Inmiddels zijn de activiteiten uitgebreid met projecten in heel Griekenland, Servië, Frankrijk, België en Nederland. Human Aid Now zet zich in om vluchtelingen op doorreis te voorzien van basisbehoeften als voedsel, kleding, onderdak, veiligheid en gezondheid.

De wandeltocht bracht 929,24 euro op. Human Aid Now is inmiddels druk bezig de schenking in te zetten. De organisatie Een deel van het geld zal worden uitgegeven aan medicijnen voor de kliniek, waarvan de maandelijkse kosten momenteel 1.500 euro hoger zijn dan de medicijnen die men gedoneerd krijgt. Ook wordt een deel aan preventieve hulp besteed, zoals bijvoorbeeld dekens of hygiëne artikelen.


Laatst bewerkt op: 31 januari 2020 22:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerkwandeltocht Human Aid Now

Vier kerken in Mijdrecht en Wilnis organiseerden de zondag voor Kerst een wandeling om geld in te zamelen voor Human Aid Now, een kleine goededoelen stichting met de basis in De Ronde Venen, die in 2016 is opgericht om vluchtelingen te helpen die in Noord-Griekenland worden opgevangen. Inmiddels zijn de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: