001 -Family

Derde verlies voor De Vinken 1


Geplaatst op: 19 september 2011

Op 17 september wist het vlaggenschip van De Vinken nog altijd niet de eerste punten te behalen van het seizoen 2011-2012. In Linschoten was LUNO de zegevierende ploeg. De Linschotenaren lieten geen spaan heel van het door ABN AMRO gesponsorde team.

Restauratie
Het basisachttal was weer in ere hersteld. Onder leiding van coach Fred Straatman gingen van start: Peter Koeleman, Peter Kooijman met de dames Mariska Meulstee (terug van blessure) en Silvia Oussoren. In verdedigende positie: Rudy Oussoren, Kelvin Hoogeboom met de gezusters Joyce en Melanie Kroon.

Via een gelijk opgaande strijd kwam een 3-3 tussenstand op het scoreboard. Peter Kooijman, Rudy en Mariska scoorde de doelpunten, maar de formatie kon geen stand houden en verloor in de aanval veel balbezit en men was onzorgvuldig in de afronding. Een debuterende Rutger Woud kwam in het veld voor de geblesseerde aanvoerder Peter Kooijman. Maar ook hij was niet bij machte om het tij te keren.
LUNO wachtte geduldig op de kansen en het was slechts een kwestie van tijd wanneer de spelers uit Linschoten zouden scoren. Een uitstekend verdedigend vak van Rudy, Kelvin, Melanie en Joyce hield lang stand en onderschepte de bal vaak vrij eenvoudig. Toch liep LUNO uit naar een 6-3 voorsprong met rust. Het gebrek aan inspiratie en de wil om te winnen deed de spelers van De Vinken de moed in de schoenen zakken.

Daadkracht
Na de rust keerde hetzelfde speelbeeld terug. De Vinken deed alles om de juiste manier van spelen te zoeken, terwijl LUNO met individuele klasse verder groeide in de wedstrijd. Bij een afstandschot van Mariska Meulstee kreeg De Vinken weer even positieve energie.
Helaas wist LUNO de korf nog gemakkelijker te vinden, wat resulteerde in een 9-4 tussenstand een kwartier voor het einde van de wedstrijd. Kelvin Hoogeboom en Peter Koeleman scoorden namens de Vinkeveners, ook invalster Lisa Kroon kon haar eerste doelpunt voor de Vinkenhoofdmacht laten aantekenen.

Fluks
De pijlen zijn alweer gericht op volgende week. Het Noordwijkse Fluks komt op bezoek. Deze tegenstander werd in de zaal vorig seizoen nipt tweede achter kampioen De Vinken. Een sportieve revanche?!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Derde verlies voor De Vinken 1

Op 17 september wist het vlaggenschip van De Vinken nog altijd niet de eerste punten te behalen van het seizoen 2011-2012. In Linschoten was LUNO de zegevierende ploeg. De Linschotenaren lieten geen spaan heel van het door ABN AMRO gesponsorde team. RestauratieHet basisachttal was weer in ere hersteld. Onder leiding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: