Speciale receptie voor Cor Floor en Stef Veerhuis van Buurthuis Ponderosa

Speciale receptie voor Cor Floor en Stef Veerhuis van Buurthuis Ponderosa


Geplaatst op: 2 februari 2020

Buurthuis Ponderosa organiseert in verband met het vertrek van Cor Floor en Stef Veerhuis een grote receptie op 8 februari a.s. Zij waren 48 jaar geleden de oprichters van het buurthuis. Per 1 januari j.l.  hebben zij hun functies neergelegd.

In 48 jaar hebben zij een stempel gedrukt op de Uithoornse samenleving en buurthuis Ponderosa tot een begrip gemaakt in Uithoorn.
Zo organiseerden ze o.a. een grote zeskamp in de Boerlagelaan in Uithoorn,  de Polenacties en de deelname van Uithoorn aan het NCRV programma Zeskamp.
Momenteel staan de deuren van Ponderosa open voor de Weight Watchers, biljarten, kaarten, surprisekienen, Yoga en vergaderingen.

Tijdens de receptie op 8 februari kunt u Cor en Stef de hand schudden, krijgt u een terugblik op het verleden van Ponderosa en herleven oude verhalen. Tevens kunt u kennis maken met het nieuwe bestuur.

De receptie is tussen half 3 en 5 uur en bedoeld voor (oud) vrijwilligers, genodigden, kennissen en andere belangstellenden. De lokatie is buurthuis Ponderosa, Plesmanlaan 27 in Uithoorn.
 


Laatst bewerkt op: 2 februari 2020 13:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciale receptie voor Cor Floor en Stef Veerhuis van Buurthuis Ponderosa

Buurthuis Ponderosa organiseert in verband met het vertrek van Cor Floor en Stef Veerhuis een grote receptie op 8 februari a.s. Zij waren 48 jaar geleden de oprichters van het buurthuis. Per 1 januari j.l.  hebben zij hun functies neergelegd. In 48 jaar hebben zij een stempel gedrukt op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: