Atlantis 2 pakt winst in het laatste kwartier

Geplaatst op: 2 februari 2020

Atlantis 2 startte de wedstrijd moeizaam. Aanvallen werden wel opgezet maar de doelpunten vielen nog niet zoals gewenst. Daarnaast was Viking fel en wisten ze goed bij te blijven. Tot en met de 6-6 lukte het Atlantis 2 niet om een gaatje te slaan. Gelukkig wist Atlantis 2 dit voor de rust nog wel te doen door mooie doelpunten van Mark, Jeroen, Kevin en Sharon. Atlantis ging de rust in met een 8-11 voorsprong.

Na de rust was het de bedoeling om snel het gat van drie doelpunten verder uit te bouwen. Helaas wist Viking nog steeds doelpuntjes mee te pakken waardoor het gat niet groter werd dan vier. Door mooie doelpunten van Melissa, Jeroen en Rick wist Atlantis 2 wel die voorsprong goed te behouden.

Met nog het laatste kwartier kwam Atlantis weer op het welbekende Atlantis kwartiertje terecht. Atlantis merkte dat Viking redelijk op was dus het was tijd om nog even gas bij te geven. Met nog bijna een geheel vak gewisseld vielen de ballen makkelijker door het mandje. Door doelpunten van Natasja, Jelmer en Amy werd de stand uitgebreid naar 13-19. Als afsluiter van de wedstrijd kreeg onze Jelmer een strafworp mee die invaller Jelle mocht afmaken. Ook deze keer heeft Atlantis 2 de winst gegrepen met een eindstand van 13-20.

Atlantis 2 doet goede zaken en staat na 7 wedstrijden op de 2e plek. Volgende week staat Synergo 4 op het programma thuis in de Phoenix hal om 16:40 uur. Atlantis 2 hoopt jullie daar te zien.

Laatst bewerkt op: 2 februari 2020 15:02

Op 1 februari stond de start van de 2e ronde van de competitie klaar om te beginnen. Vandaag stond Viking 2 op het programma. Waar we thuis de punten op eigen bodem konden behouden mocht het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 nu naar Wijk bij Duurstede. Atlantis 2 startte … Lees meer »