001 - Escaperoom aglemeen
Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske

Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 2 februari 2020

Op zaterdag 1 februari is Dansstudio Sietske met 2 teams naar de wedstrijd Check it Art gegaan in Barneveld.

Omdat dit een nieuwe wedstrijd was voor de dansers, waren ze erg gespannen. Het jongste team, de Dss Girls (t/m 10 jaar), en het oudste team, de Dss Ladies (15 en ouder) hadden hun eigen kleedkamer en konden zich zo rustig voorbereiden op de wedstrijd.

De concurrentie zag er erg goed uit dus de verwachtingen waren realistisch. Ze hoopten op een prijs maar zouden vooral plezier gaan maken.

De Dss Girls waren als eerste aan de beurt. Met maar liefst 7 tegenstanders werd dit een moeilijke strijd. Maar de kleine meiden lieten zich niet kennen en straalden op het podium. Zelf waren ze erg tevreden en de uitslag zouden ze wel zien.

Op de terugweg liepen de Dss Girls langs de Dss Ladies. Na de nodige high fives en knuffels was het de beurt aan de oudere meiden.

De dans begon erg strak. Floortje wordt halverwege de dans in de lucht gegooid en de worp ging perfect. Vlak daarna zat er een klein schoonheidsfoutje maar het einde was erg strak en gelijk. De meeste dames kwamen helemaal enthousiast het podium af.

Bij de uitslag zaten beide teams in spanning op het podium. Elk team kreeg te horen hoeveel punten ze hadden en als hoeveelste ze geëindigd waren. Als eerste zouden de Dss Girls te horen krijgen hoeveelste ze geworden waren. Hun naam werd maar niet genoemd. Tot de top 3 naar vorer werd gehaald. Daar stonden ze dan, super nerveus aan de voorkant van het podium. Daar kregen zij het geweldige nieuws dat zij de eerste prijs hadden behaald met maar liefst 99,5 punten van de 100! De danseressen begonnen keihard te juichen en ook het oudste team was super blij voor de jonge meiden. Maar nu was het de beurt aan de Dss Ladies. Ook zij mochten naar voor komen en dat betekent een prijs! De Dss Ladies hebben een prachtige derde prijs behaald en ook zij konden hun geluk niet op!

Juf Sietske is apetrots op beide teams. De eerstvolgende wedstrijd is pas over ruim een maand. Dus genoeg tijd om na te genieten van deze geweldige dag!

Laatst bewerkt op: 2 februari 2020 22:05

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dubbel prijs voor Dansstudio Sietske

Op zaterdag 1 februari is Dansstudio Sietske met 2 teams naar de wedstrijd Check it Art gegaan in Barneveld. Omdat dit een nieuwe wedstrijd was voor de dansers, waren ze erg gespannen. Het jongste team, de Dss Girls (t/m 10 jaar), en het oudste team, de Dss Ladies (15 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: