001 - Escaperoom aglemeen
Toeristische arrangementen voor Uithoorn en regio

Toeristische arrangementen voor Uithoorn en regio


Geplaatst op: 3 februari 2020

Op maandag 27 januari hield de gemeente een workshop ‘Toeristische arrangementen’ voor ondernemers uit de gemeenten Uithoorn, Amstelveen, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Wethouder Jan Hazen (economische zaken): “Voor de sector is het belangrijk dat Uithoorn samenwerkt met haar buurgemeenten. Ik roep alle ondernemers op hun aanbod samen te brengen in toeristische arrangementen voor gemeente en regio.”
 
Samenwerken met buurgemeenten
De workshop, in Sjiek aan de Amstel, werd gegeven door Amsterdam & Partners, het marketingbureau van Amsterdam. Het bureau was uitgenodigd door de gemeente Uithoorn, samen met de gemeenten Amstelveen, Ouder-Amstel en De Ronde Venen.

In zijn welkom benadrukte wethouder Hazen dat Amsterdam & Partners een belangrijke partner is bij het trekken van nieuw publiek, maar daarin geen leidende rol zal spelen. “Voor de toeristische sector is het belangrijk dat Uithoorn samenwerkt met haar buurgemeenten. Ik roep alle ondernemers op hun aanbod samen te brengen in toeristische arrangementen voor gemeente en regio.”

Inspirerende en originele ideeën
Boudewijn Bokdam van Amsterdam & Partners gaf een presentatie over het maken van arrangementen. Daarna gingen de enthousiaste ondernemers in verschillende themagroepen aan de slag, ondersteund door specialisten van de gemeenten. Ze presenteerden een aantal inspirerende en originele ideeën voor toeristische arrangementen.

Oproep aan alle ondernemers
Aan het eind van de workshop kregen de ondernemers als opdracht mee hun arrangementen verder uit te denken en in de markt te zetten. Zoals wethouder Hazen in zijn inleiding aangaf, zijn andere ondernemers van harte uitgenodigd zich hierbij aan te sluiten, of om samen te werken aan eigen arrangementen.

Meer weten?
Organisaties en ondernemers die benieuwd zijn naar de mogelijkheden van toeristische arrangementen, kunnen mailen met de contactpersoon binnen de gemeente Uithoorn, Bastiaan Stelling: bastiaan.stelling@uithoorn.nl.


Laatst bewerkt op: 3 februari 2020 20:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toeristische arrangementen voor Uithoorn en regio

Op maandag 27 januari hield de gemeente een workshop ‘Toeristische arrangementen’ voor ondernemers uit de gemeenten Uithoorn, Amstelveen, Ouder-Amstel en De Ronde Venen. Wethouder Jan Hazen (economische zaken): “Voor de sector is het belangrijk dat Uithoorn samenwerkt met haar buurgemeenten. Ik roep alle ondernemers op hun aanbod samen te brengen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: