001 -Family
Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude


Geplaatst op: 3 februari 2020

Op zaterdag 8 februari a.s. kunt u in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen: van kunst tot kitsch! De toegang is gratis en u kunt er tegen geringe betaling terecht voor koffie/thee, broodjes en soep.

Het is onderhand traditie dat op de tweede zaterdag in februari een rommelmarkt georganiseerd wordt door Tympaan-De Baat in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude.
Ook dit jaar is er weer ruim voldoende aanbod van mensen die graag zien dat hun spullen van eigenaar wisselen. U komt er bijzondere of soms waardevolle spullen tegen die je alleen maar op een rommelmarkt kunt vinden. En zoekt u nog iets moois voor Valentijnsdag, gegarandeerd is er iets voor u bij. Iedereen is welkom om te komen snuffelen en “kijken, kijken, wel of niet kopen”.

Het is (nog beperkt) mogelijk om een tafel te huren voor € 10,- U kunt hierover contact opnemen met Tympaan-De Baat. De Angstelborgh is op Dorpszicht 22 te Abcoude, tel. 0294 284824. Bereikbaar met buslijn 120 (halte van Doornplein).


Laatst bewerkt op: 3 februari 2020 20:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Op zaterdag 8 februari a.s. kunt u in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen: van kunst tot kitsch! De toegang is gratis en u kunt er tegen geringe betaling terecht voor koffie/thee, broodjes en soep. Het is onderhand traditie dat op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: